Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Laajenemisesta

Laajenemisesta

Jos kuun pinta työntyisi poispäin kuun keskustasta kuun vetovoimaa vastaavalla kiihtyvyydellä, ei kuu pysyisi saman kokoisena suhteessa maapalloon.

Aurinko, planeetat ja kuut laajenevat kolmiulotteisesti. Ne myös avautuvat energia-aaltoja ulospäin, ja näissä energia-aalloissa olevat kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput vuorovaikuttavat mm. maan pinnalla olevien kappaleiden atomien kanssa ja siirtävät niihin liike-energiaansa. Työntyykö maapallon pinta laskettua vetovoimaa nopeammalla kiihtyvyydellä poispäin maapallon keskipisteestä?

Ei. Nyt pitää ottaa vielä huomioon maapalloa kohti tulevat kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput ja se, miten paljon ne vuorovaikuttavat maan pinnan tuntumassa olevien kappaleiden atomien kanssa ja miten paljon ne siirtävät liike-energiaansa noihin kappaleisiin.

Entäpä miten esimerkiksi maapallosta avautuvissa energia-aalloissa olevat kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput vuorovaikuttavat maapalloa kohti tulevien energiakimppujen kanssa?

Oletan, että maapallosta avautuvat energiakimput putsaavat mukaansa maapalloa kohti tulevista energiakimpuista avautuvia pieniä energiakimppuja, jolloin nämä eivät pääse vierellä liikkuvan energiakimpun "pinnalle", ja näin maapalloa kohti tulevat energiakimput eivät töni toisiaan poispäin toisistaan, jolloin maapalloa kohti tuleva energia-aalto ei levittäydy niin leveälle alueelle maapallosta avautuvien energiakimppujen takia ja näin maapalloa kohti tulee enemmän energiakimppuja neliömetriä kohden.

Palavatko maapalloa kohti tulevat energiakimput loppuun kiinteiden ja nestemäisten aineiden atomien välissä, jolloin niissä oleva energia räjähtää kiinteiden ja nestemäisten aineiden sisällä ja siirtää kaiken liike-energiansa kiinteisiin ja nestemäisiin aineisiin?

Entäpä maapallosta avautuvat energiakimput - siirtävätkö ne vähemmän liike-energiaansa kiinteisiin ja nestemäisiin aineisiin kuin maapalloa kohti tulevat energiakimput?

Jos näin, työntyykö maapallon pinta pienemmällä kiihtyvyydellä poispäin maapallon keskustasta, kuin laskettu gravitaatiokiihtyvyys antaa ymmärtää?

Tämä kaikki tulee ottaa huomioon, kun tarkastellaan eri planeettojen ja kuiden vuorovaikutusta keskenään.

Valon yleisestä punasiirtymästä on tulkittavissa kiihtyvä laajeneminen.

Millä kiihtyvyydellä planeetat työntyvät poispäin auringosta?
Millä kiihtyvyydellä tähdet työntyvät poispäin galaksin keskustasta?
Millä kiihtyvyydellä me työnnymme poispäin maapallon keskustasta?
Millä kiihtyvyydellä galaksit työntyvät poispäin yhdestä pisteestä?

Miten auringosta tulevat energiakimput vuorovaikuttavat maapallon atomien kanssa, kun ne läpäisevät maapallon? Alkavatko ne räjähtämään koko ajan enemmän ja enemmän energiaa, jolloin ne vuorovaikuttavat koko ajan enemmän ja enemmän maapallon atomien kanssa? Tämä taas vaikuttaa siihen, miten ne vaikuttavat meihin silloin, kun olemme maapallon sillä puolella, joka on aurinkoon päin tai poispäin auringosta.

Tämä kaikki liittyy oleellisesti hyvin moneen asiaan, kuten esim. mustiin aukkoihin, valon taipumiseen, kaksoisrakokokeeseen jne.

Savor

:);):)

Tämä sivu kaipaa muokkaamista englannin kieliselle sivulle.