Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Luotaimista

Luotaimista

Käännetty versio

LUOTAIMET

Luotaimen vauhti kiihtyy kun luotain ohittaa planeetan läheltä.

Kun luotain lähestyy planeettaa, se alkaa vuorovaikuttamaan palneetan kanssa enemmän. Planeetasta tulevista energiakimpuista avautuvat energia-aallot saavat luotaimen atomien ytimet räjähtämään enemmän energiaansa. Nyt nämä aallot saavat planeetasta tulevat energiakimput räjähtämään enemmän energiaansa kohti luotaimen atomien ytimiä jne.

Ohituksen jälkeen planeetasta tuleviin energiakimppuihin tulee luotaimen atomien ytmistä enemmän energiaa ja näin ne räjähtävät enemmän energiaansa kohti luotaimen atomien ytimiä.

Nyt ne siis siirtävät luotaimeen enemmän liike-energiansa.Lisäys 20.11.2007

Planeetan ohi menevään kappaleseen tulee planeetasta massiivisempia energiakimppuja joilla on vähemmän ulkopintaa ja näin ne vuorovaikuttavat luotaimen atomien ytimien kanssa vähemmän kuin avaruudesta tulevat energiakimput.

Avaruudesta tulevat energiakimput saavat luotaimen radan taipumaan planeetan mukaisesti.

Vähitellen luotaimen varaus muuttuu ja sen atomien ytimistä alkaa avautua enemmän ja enemmän energiaa.

Nyt planeetasta tuleviin energiakimput saavat itseensä enemmän ja enemmän osumia ja näin ne alkavat siirtämään luotaimeen enemmän ja enemmän liike-energiaansa. Tämän takia luotaimen vauhti kiihtyy pois päin planeetasta.Vanha versio

Luotaimien vauhtia saadaan kiihdytettyä sopivalla radalla niin että luotain ohittaa matkallaan planeetan. Nykyisin oletetaan vauhdin kiihtymisen perustuvan planeetan kykyyn vetää luotainta puoleensa ja ohituksen yhteydessä luotain sinkoutuu sitten nopeammalla vauhdilla eteenpäin jne.

Ajatukseni mukaan vetävää voimaa ei ole olemassa ja näin minun pitäisi pystyä selittämään kyseinen ilmiö ilman vetävää voimaa.

Yleensä luotaimien vauhtia kiihdytetään poispäin auringosta. Samalla kun luotain työntyy poispäin auringosta, se laajenee kolmiulotteisesti. Sen kolmiulotteisesti laajenevista atomeista avautuu energia-aaltoja, joilla atomit tönivät toisiaan poispäin toisistaan. Kun luotain lähestyy kolmiulotteisesti laajenevaa planeettaa, sitä kohti tulee planeetasta hiukkasia, jotka laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja. Luotaimen atomien ytimien välisellä alueella näihin hiukkasiin tulee luotaimen atomien ytimistä energia-aaltoja ja näin luotaimen läpi menevät hiukkaset alkavat räjähtämään energiaansa enemmän kohti luotaimen atomien ytimiä jne.

Ohituksen jälkeen luotaimen atomien ytimien välissä liikkuu suhteellisesti enemmän energiaa ja näin planeetasta tulevat hiukkaset räjähtävät enemmän energiaansa kohti luotaimen atomien ytimiä ja näin ne siirtävät luotaimeen enemmän liike-energiaansa, jolloin luotaimen vauhti kiihtyy.

Onesimple

:);):)