Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Esittely » Lisenssit

Lisenssit

Näiden sivujen tekstisisältö, HTML-lähdekoodi ja videot, poislukien kolmansien osapuolien (esim. Google) mainosmateriaali, ovat Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssin (CC) alaisia. Lyhyesti kerrottuna se tarkoittaa, että niitä saa käyttää ja muokata vapaasti mihin tahansa ei-kaupalliseen tarkoitukseen, kunhan lähde mainitaan alempana kerrotulla tavalla, ja jatkolevitys tapahtuu tuolla samalla lisenssillä. Näin pyrimme takaamaan, että täällä tarjottua tietoa voidaan hyödyntää helposti ilman, että joku voisi omia sen itselleen ja alkaa hyötymään rahallisesti.

Tuosta poiketen sivuilla esiintyvät kuvat kuuluvat GFDL (GNU Free Documentation License) -lisenssin (versio 1.2 tai uudempi) piiriin, ellei kuvatekstissä erikseen mainita joko lyhennettä CC (em. Creative Commons -lisenssi), PD (Public Domain) tai © (copyright), jolloin ne määrittelevät kuvaan liittyvät oikeudet.

Ajan tasalla olevaa GFDL-suomennosta ei valitettavasti ole. Se on muutoin pitkälti samanlainen kuin em. CC-lisenssi, mutta sallii lisäksi kaupallisen käytön, kunhan sellainen jatkojulkaisu tapahtuu samalla GFDL-lisenssillä.

Lähteen mainitseminen

Täällä käytetty CC-lisenssi edellyttää, että jatkolevityksessä on noudatettava samaa lisenssiä ja mainittava tekijä. Tässä tapauksessa tekijäksi voi merkitä yksinkertaisesti "onesimpleprinciple.com". Tarkista kuitenkin aina täältä uusimmat tiedot, koska nämä saattavat muuttua.