Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Kuu

Kuu/maapallosysteemi

Kuva: NASA (PD)
Käännetty versio


Kuu/maapallosysteemi työntyy poispäin auringosta kaarevalla radalla. Sen voidaan ajatella olevan ikään kuin jättimäinen planeetta, jonka pintaa kuun toinen puoli on.

Tämä "jättiplaneetta" pyörii akselinsa ympäri. Näin kuun toinen puoli on välillä kohti aurinkoa ja välillä poispäin auringosta. Välillä kuu työntyy nopeammin poispäin auringosta. Samanaikaisesti maapallosta avautuvat energia-aallot työntävät kuuta poispäin maapallosta. Siksi kuu ohittaa maapallon kaarevalla radalla.

Kun kuu on suhteellisesti kauimmillaan auringosta, kohdistuu maapalloon auringosta niin suuri paine, että maapallo alkaa tavoittamaan kuuta niiden työntyessä poispäin auringosta. Näin maapallo ohittaa kuun, ja niin edelleen.

Ilmeisesti kuun se puoli, joka on maapalloa kohti, on tiheämpi/raskaampi kuin toinen puoli. Näin kuu työntyessään poispäin maapallosta, maapallosta avautuvassa energiameressä, pitää tiheämmän/raskaamman puolensa koko ajan kohti maapalloa eli kohti maapallosta avautuvan "energiameren pohjaa".

Kuuhun sitoutuu myös eniten energiaa silloin kun se on Maapallon ja Auringon välisellä alueella ja kun tuo energia vapautuu kuusta poispäin, saa se Kuun vänkäämään kohti Maapalloa. Toki Kuu koko ajan työntyy poispäin Maapallosta, samassa suhteessa kuin Kuu ja Maapallo laajenevat.

Auringosta tulevat neutriinot työntyvät Maapallon ja Kuun atomien ytimien välisellä alueella Maapallon ja Kuun läpi. Myös neutriinot laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja joilla ne siirtävät liike-energiaansa maapallon atomeihin atomi atomilta. Avautuuko myös Maapallosta vastaavia energiakimppuja kohti kuuta ja läpäisevätkö ne Kuun ja siirtävät liike-energiaansa Kuuhun atomi atomilta?Vanha versio

Kuu/maapallosysteemi työntyy poispäin auringosta kaarevalla radalla niin, että sen voidaan ajatella olevan ikään kuin jättimäinen planeetta, jonka pintaa kuun toinen puoli on. Tämä "jättiplaneetta" pyörii akselinsa ympäri, ja näin kuun toinen puoli on välillä kohti aurinkoa ja välillä poispäin auringosta. Välillä kuu työntyy nopeammin poispäin auringosta, ja samanaikaisesti maapallosta avautuvat energia-aallot työntävät kuuta poispäin maapallosta, ja siksi kuu ohittaa maapallon kaarevalla radalla. Kun kuu on suhteellisesti kauimmillaan auringosta, kohdistuu maapalloon auringosta niin suuri paine, että maapallo alkaa tavoittamaan kuuta niiden työntyessä poispäin auringosta, ja näin maapallo ohittaa kuun, ja niin edelleen.

Ilmeisesti kuun se puoli, joka on maapalloa kohti, on tiheämpi/raskaampi kuin toinen puoli, ja näin kuu työntyessään poispäin maapallosta, maapallosta avautuvassa energiameressä, pitää tiheämmän/raskaamman puolensa koko ajan kohti maapalloa eli kohti maapallosta avautuvan "energiameren pohjaa".

Kuuhun sitoutuu myös eniten energiaa silloin kun se maapallon ja Auringon välisellä alueella ja kun tuo energia vapautuu kuusta poispäin, saa se Kuun vänkäämään kohti Maapalloa. Toki Kuu koko ajan työntyy poispäin Maapallosta, samassa suhteessa kuin Kuu ja Maapallo laajenevat.

Auringosta tulevat neutriinot työntyvät Maapallon atomien ytimien välisellä alueella Maapallon läpi. Myös neutriinot laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja joilla ne siirtävät liike-energiaansa maapallon atomeihin atomi atomilta. Avautuuko myös Maapallosta vastaavia energiakimppuja kohti kuuta ja läpäisevätkö ne Kuun ja siirtävät liike-energiaansa Kuuhun atomi atomilta?

Savor

:);):)