Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Galaksien keskusten supermassiiviset kohteetNew page

Galaksien keskusten supermassiiviset kohteetNew page

22.1.2015

Näkyvä maailmankaikkeus koostuu koko ajan laajenevista tihentymistä joista aikoinaan syntyivät ensin galaksien keskusten supermassiiviset kohteet!

Eli ensin oli erittäin massiivisia ja tiheitä tihentymiä ziljoonittain ja ne laajenivat kolmiulotteisesti, kierrättivät koko ajan laajenevaa liikettä / energiaa keskenään ja työnsivät toinen toisiansa pois päin toisistansa!

Sitten vastaan työntyvässä liikkeessä / energiassa alkoi olla tiheämpiä alueita jotka saivat ziljoonat erilliset laajenevat tihentymät laajenemaan äärimmäisen nopeasti ja näin tuollaisten alueiden keskustaan erittäin kova paine ilman vetävää voimaa ( jota ei ole olemassa ollenkaan )!

Eli kaikkien galaksien keskusten supermassiiviset kohteet syntyivät suht saman aikaisesti ja valmiiksi kauaksi toisistansa.

( Nyt tällaisen uuden koko ajan laajenevan supermassiivisen kohteen keskustasta alkoi työntymään / puristumaan pois päin laajenevaa liikettä / energiaa jolla oli laajenevan aineen luonne ja sitä kautta myös laajenevien tähtien luonn jne. )

Kuitenkin niin että sen jälkeen kahden erillisen koko ajan laajenevan supermassiivisen kohteen liikeradat saattoivat kohdata hyvinkin jyrkässä kulmassa ja niin myös tapahtui ja näin niiden törmäyksistä syntyivät voimakkaat valoilmiöt joita kutsumme kvasaareiksi!

Samalla näistä laajenevista supermassiivisista kohteista ulos työntyvät ziljoonat erilliset laajenevat tihentymät kohtasivat vastaan työntyviä vastaavia laajenevai tihentymiä ja vuorovaikutuksen takia ne alkoivat laajenemaan erittäin nopeasti, näin tällaisten voimakkaasti laajenevien alueiden keskustaan erittäin kova paine ilman vetävää voimaa ja näin syntyivät uudet koko ajan laajenevat tähdet joiden keskustasta alkoi puristumaan ulos koko ajan laajenevaa liikettä / energiaa jolla on laajenevan valon luonne!

laajenevat atomien ytimet siis kierrättävät keskenään laajenevaa liikettä / energiaa jollla on laajenevan valon luonne!

ja vanha laajeneva valo ns. yleisesti punasiirtyy siksi että uudet laajenevat fotonit liikkuvat samaan suuntaan hiukan nopeammin ja vuorovaikuttaessaan vanhojen fotoneiden kanssa, ne saavat vanhojen fotoneiden vauhdin kiihtymään samaksi kuin omansa ja näin vanha valo venyy eli yleisesti punasiirtyy ilman ihmisen hatustaan tempaisemaa käsitettä nimeltä laajeneva avaruus!