Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Painoton tila

Painoton tila

Käännetty versio

Miksi maapalloa kiertävällä avaruusasemalla ei tunneta kiihtyvyyttä poispäin maapallosta?

Luulisi, että kolmiulotteisesti laajenevan avaruusaseman sisällä pitäisi tuntea kiihtyvä työntyminen poispäin maapallosta? Samalla tavalla kuin maan pinnalla, koska työntyyhän avaruusasemakin poispäin maapallosta kiihtyvällä vahdilla.


Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja. Aalloissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman laajenevine atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin. Näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan. Samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta. Näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

Mitä kauemmaksi Maapallosta mennään, sitä enemmän Maapallosta nähdään. Sitä enemmän Maapallosta tulee energiaa kappaletta kohti. Kiertoradalle päässyt alus on saavuttanut pakonopeuden. Sen atomien ytimien vauhti kiihtyy sen jälkeen riittävästi Maapallosta tulevien energiakimppujen avulla.

Tämän takia maapalloa kiertävällä avaruusasemalla koetaan painoton tila jossa ihminenkin leijuu.Vanha versio

Miksi maapalloa kiertävällä avaruusasemalla ei tunneta kiihtyvyyttä poispäin maapallosta?

Luulisi, että kolmiulotteisesti laajenevan avaruusaseman sisällä pitäisi tuntea kiihtyvä työntyminen poispäin maapallosta, samalla tavalla kuin maan pinnalla, koska työntyyhän avaruusasemakin poispäin maapallosta kiihtyvällä vahdilla.

No, tämähän on helppo, kun ajatukseni sisäistää oikealla tavalla.


Maapallo laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja, joissa olevat energiakimput menevät avaruusaseman atomien ytimien välissä aseman läpi ja siirtävätkin liike-energiaansa tasaisesti koko asemaan ja aseman sisällä olijoihin ja näin avaruusasema laajenee aseman sisällä olijoiden ympärillä joka suuntaan, samalla kun työntyy poispäin maapallosta kiihtyvällä vauhdilla.

On hyvä muistaa myös se että Maapallon takaa sivuilta pääsee tulemaan energia-aaltoja kohti Maapallon kiertoradalla olevaa kappaletta ja näin ulkoa päin kohti maapalloa tulevan energian vaikutus mitätöityy, mitä kauemmaksi Maapallosta mennään.

Tämän takia maapalloa kiertävällä avaruusasemalla koetaan painoton tila jossa ihminenkin leijuu.


Savor

:);):)