Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Avaruus » Tähdet

Tähdet

22.1.2015

Korkea aika päivitellä myös tätä sivua!

Eli ensin oli erittäin massiivisia ja tiheitä tihentymiä ziljoonittain ja ne laajenivat kolmiulotteisesti, kierrättivät koko ajan laajenevaa liikettä / energiaa keskenään ja työnsivät toinen toisiansa pois päin toisistansa, työntyen pois päin tietyltä alueelta!

Sitten vastaan työntyvässä liikkeessä / energiassa alkoi olla tiheämpiä alueita jotka saivat ziljoonat erilliset laajenevat tihentymät laajenemaan äärimmäisen nopeasti ja näin tuollaisten alueiden keskustaan erittäin kova paine ilman vetävää voimaa ( jota ei ole olemassa ollenkaan )!

Eli kaikkien galaksien keskusten supermassiiviset kohteet syntyivät suht saman aikaisesti ja valmiiksi kauaksi toisistansa.

( Nyt tällaisen uuden koko ajan laajenevan supermassiivisen kohteen keskustasta alkoi työntymään / puristumaan pois päin laajenevaa liikettä / energiaa jolla oli laajenevan aineen luonne ja sitä kautta myös laajenevien tähtien luonn jne. )

Kuitenkin niin että sen jälkeen kahden erillisen koko ajan laajenevan supermassiivisen kohteen liikeradat saattoivat kohdata hyvinkin jyrkässä kulmassa ja niin myös tapahtui ja näin niiden törmäyksistä syntyivät voimakkaat valoilmiöt joita kutsumme kvasaareiksi!

Samalla näistä laajenevista supermassiivisista kohteista ulos työntyvät ziljoonat erilliset laajenevat tihentymät kohtasivat vastaan työntyviä vastaavia laajenevai tihentymiä ja vuorovaikutuksen takia ne alkoivat laajenemaan erittäin nopeasti, näin tällaisten voimakkaasti laajenevien alueiden keskustaan erittäin kova paine ilman vetävää voimaa ja näin syntyivät uudet koko ajan laajenevat tähdet joiden keskustasta alkoi puristumaan ulos koko ajan laajenevaa liikettä / energiaa jolla on laajenevan valon luonne!

laajenevat atomien ytimet siis kierrättävät keskenään laajenevaa liikettä / energiaa jollla on laajenevan valon luonne!

ja vanha laajeneva valo ns. yleisesti punasiirtyy siksi että uudet laajenevat fotonit liikkuvat samaan suuntaan hiukan nopeammin ja vuorovaikuttaessaan vanhojen fotoneiden kanssa, ne saavat vanhojen fotoneiden vauhdin kiihtymään samaksi kuin omansa ja näin vanha valo venyy eli yleisesti punasiirtyy ilman ihmisen hatustaan tempaisemaa käsitettä nimeltä laajeneva avaruus!
Tähdet siis syntyvät ajatukseni mukaan  galaksien keskustojen jättimäisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, joista avautuu energia-aaltoja, joilla on atomiluonne. Ehkäpä ulospäin avautuvissa energia-aalloissa on laajenevia kvarkkeja tai laajenevia protoneja ja neutroneja.

Riittävä energiapulssi ulkoapäin saa mukaansa kvarkeista avautuvat energia-aallot, joilla ne muuten tönisivät toisiaan pois päin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat. Nyt kvarkit laajenevat lähelle toisiaan kylmäfuusioilmiön omaisesti ja niistä syntyy ns. protoneja ja neutroneja jotka ovat samanalaisia laajenevia energiakeskittymiä joista avautuu energia-aaltoja.

Tämä siis selittää yhden nykyfysiikan mysteereistä,  eli miten galaksien keskustojen jättimäisten mustien aukkojen lähelle syntyy edelleen uusia tähtiä. Jos mustalla aukolla olisi lasketun kaltainen vetävä voima, pitäisi tuon vetävän voiman estää uusien tähtien synty. Ajatukseni sen sijaan olisi voinut ennustaa uudet tähdet galaksien keskustojen jättimäisten mustien aukkojen lähelle.

Tähän aiheeseen liittyvät läheisesti auringonpilkut.

Ajatukseni mukaan tässäkään mysteerissä ei ole mitään merkillistä, mutta jos painovoima olisi olemassa, niin miten se selittäisi tuon uutisen?Säilytetään nämä vanhentuneet tekstit historian kirjoja varten. :);):)


Tähdet siis syntyvät ajatukseni mukaan galaksien keskustojen jättimäisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, joista avautuu energia-aaltoja, joilla on atomiluonne. Tasaisesti ulospäin avautuvaan energia-aaltoon saadaan aikaiseksi energiatihentymiä niin, että aaltoa vastaan tulee energiatihentymä, joka putsaa energiaa mukaansa kohti keskittymää, josta aalto on työntymässä poispäin, minkä jälkeen ulospäin jatkava energia laajenee kohti putsattua aluetta, ja näin energiaa taipuu kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana. Samalla periaatteella syntyvät fotonit, elektronit ja atomien ytimissä olevat erilliset energiakeskittymät. Myös tähdet syntyvät samalla periaatteella.

Galaksin keskustasta työntyy ulospäin energia-aaltoja, joissa on erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakimppuja, jotka tönivät toisiaan erilleen itsestään avautuvilla energia-aalloilla, samassa suhteessa kuin laajenevat. Oleellista on, että galaksin keskustaa kohti menee tarpeeksi tiheä ja iso energiatihentymä, joka putsaa ulospäin työntyviä paljon pienempiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä mukaansa kohti galaksin keskustan jättimäistä mustaa aukkoa/energiakeskittymää, ja sittenhän ulospäin avautuvassa aallossa on kolmiulotteisesti laajenevia atomeja, jotka taipuvat eteenpäin menevän liikkeen aikana paineen takia kohti putsattua aluetta eli kohti vähemmän tiheää aluetta.

Tämä siis selittää yhden nykyfysiikan mysteereistä, eli miten galaksien keskustojen jättimäisten mustien aukkojen lähelle syntyy edelleen uusia tähtiä. Jos mustalla aukolla olisi lasketun kaltainen vetävä voima, pitäisi tuon vetävän voiman estää uusien tähtien synty. Ajatukseni sen sijaan olisi voinut ennustaa uudet tähdet galaksien keskustojen jättimäisten mustien aukkojen lähelle.

Tähän aiheeseen liittyvät läheisesti auringonpilkut.

Ajatukseni mukaan tässäkään mysteerissä ei ole mitään merkillistä, mutta jos painovoima olisi olemassa, niin miten se selittäisi tuon uutisen?

Savor

:);):)

Tämä sivu kaipaa muokkaamista englannin kieliselle sivulle.