Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Fysiikka » Koe

Koe

Käännetty versio


Fysiikassa on tärkeää pystyä tekemään toistettavia kokeita, jotka tukevat teorioita.

Minulla on vain yksi toistettava koe, jonka olen kehittänyt itse, ja joka tukee ajatustani.

Useimmat voivat suorittaa tämän toistettavan kokeen itse fyysisesti, ja kaikki pystyvät siihen ajatuksissaan.

Voin käpertää oman kehoni energian sikiöasentoon, jolloin minusta avautuu vähemmän energiaa poispäin. Tämän jälkeen voin avautua eli laajentua eli räjähtää auki vähemmän tiheäksi, jonka jälkeen minusta avautuu eli räjähtää energiaa poispäin enemmän/nopeammin.

Ajatukseni mukaan minäkin kuitenkin räjähdän koko ajan ja suoristumiseni kiihdyttää avautumista. Näin tämä toistettava koe todistaa, että energian avautuminen eli räjähtäminen eli laajeneminen voi hyvinkin olla kiihtyvää tilassa, joka ei laajene.

Kun kokeen toistaa useammalla ihmisellä, saa paremman kuvan siitä miten esim. Maapallon koko ajan laajenevat atomit saavat aikaan Maapallon keskustaan paineen ilman painovoimaa.

Saalistettava eläin voi piiloutua ja käpertyä kippuralle eli tiheämpään. Nyt siitä avautuu vähemmän energiaa poispäin ja sitä on vaikeampi havaita.

Mustien aukkojen energia on erittäin tiheään käpertynyttä energiaa.

Vanha versio

Fysiikassa on tärkeää pystyä tekemään toistettavia kokeita, jotka tukevat teorioita.

Minulla on vain yksi toistettava koe, jonka olen kehittänyt itse, ja joka tukee ajatustani.

Useimmat voivat suorittaa tämän toistettavan kokeen itse fyysisesti, ja kaikki pystyvät siihen ajatuksissaan.

Voin käpertää oman kehoni energian sikiöasentoon, jolloin minusta avautuu vähemmän energiaa poispäin, jonka jälkeen voin avautua eli laajentua eli räjähtää auki vähemmän tiheäksi, jolloin minusta avautuu eli räjähtää energiaa poispäin enemmän/nopeammin. Ajatukseni mukaan minäkin kuitenkin räjähdän koko ajan ja suoristumiseni kiihdyttää avautumista. Näin tämä toistettava koe todistaa, että energian avautuminen eli räjähtäminen eli laajeneminen voi hyvinkin olla kiihtyvää tilassa, joka ei laajene.

Saalistettava eläin voi piiloutua ja käpertyä kippuralle eli tiheämpään, jolloin saalistettavasta eläimestä avautuu vähemmän energiaa poispäin, ja sitä on vaikeampi havaita.

Supernovaräjähdyksessä tähden keskustan kolmiulotteisesti laajeneviin atomeihin kohdistuu entistä kovempi paine, ja näin niiden laajeneminen hidastuu. Näin tähden keskustan atomeista syntyy kolmiulotteisesti laajeneva energiakeskittymä, jota on vaikea havaita.

Kyseessä on siis musta aukko, joka kykenee pitämään itse itsensä paremmin kuumana/tiheänä, ja senpä takia mustan aukon pinta työntyy hitaammin poispäin mustan aukon keskustasta, kuin tähtien pinnat työntyvät. Samalla mustasta aukosta avautuu harvemmin energia-aaltoja poispäin. Ne ovat tiheämpiä energia-aaltoja kuin tähdistä tulevat, ja näin näissä energia-aalloissa on suurienergisiä hiukkasia, joita silloin tällöin maapallollakin havaitsemme saapuvan avaruudesta. Mustalla aukolla on vähemmän ulkopintaa suhteessa johonkin tähteen, jossa on saman verran energiaa. Kun ihminen käpertyy kippuralle, on ihmisellä vähemmän ulkopintaa, ja näin ihminen kykenee pitämään itse itsensä lämpimänä paremmin.

Onesimple

:);):)