Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Fysiikka » Kylmäfuusio

Kylmäfuusio

Käännetty versio

Kylmäfuusio

Ilmeisesti suurin osa nykyisistä tiedeyhteisön ihmisistä ei oleta ns. kylmäfuusion olevan mahdollista. Ajatukseni mukaan se kuitenkin on mahdollista. Itseasiassa se on erittäin oleellinen osa maailmankaikkeuden toimintatapaa.

Käsittääkseni oletettuja havaintoja kylmäfuusiosta saadaan tietyssä aineessa, jossa on vetyatomeja. Tuohon aineeseen johdetaan ääntä eli tietty paineaalto, joka ajatukseni mukaan putsaa sillä hetkellä kahden eri vetyatomin ytimestä avautuvat energia-aallot mukaansa. Sen jälkeen nämä kaksi vetyatomin ydintä eivät töni toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Muut atomit niiden ympärillä jatkavat laajenemistaan ja tulevat näin tönineeksi nämä kaksi vetyatomin ydintä lähelle toisiaan itsestään avautuvilla energia-aalloilla, syntyy heliumatomi. Samalla vapautuu ns.
puhdasta energiaa, jota voitaisiin ehkä käyttää sopivalla teknologialla.

On mahdollista että esim. koko Maapallon pinnan kiinteä aine on syntynyt kylmäfuusioilmiön omaisesti. Tarpeeksi energiset energiakimput jotka tulivat Maapalloa kohti, saattoivat saada aikaan kiinteää ainetta
nesteestä. Ehkäpä maapallokin oli aikoinaan kaasuplaneetta, niin että kaasusta syntyi nestettä ja sitten kiinteää ainetta.
Vanha versio

Ilmeisesti suurin osa nykyisistä tiedeyhteisön ihmisistä ei oleta ns. kylmäfuusion olevan mahdollista. Ajatukseni mukaan se kuitenkin on mahdollista.

Käsittääkseni oletettuja havaintoja kylmäfuusiosta saadaan tietyssä aineessa, jossa on vetyatomeja niin, että tuohon aineeseen johdetaan ääntä eli tietty paineaalto, joka ajatukseni mukaan putsaa sillä hetkellä kahden eri vetyatomin ytimestä avautuvat energia-aallot mukaansa, ja näin nämä kaksi vetyatomin ydintä eivät töni toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat. Muut atomit niiden ympärillä jatkavat laajenemistaan ja tulevat näin tönineeksi nämä kaksi vetyatomin ydintä yhteen, ja syntyy heliumatomi. Samalla vapautuu ns. puhdasta energiaa, jota ehkä voitaisiin käyttää sopivalla teknologialla.

Savor

:);):)