Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Kosmologia » Rautalankaa

Rautalankaa

Väänsin kuningasten rautalankaa.

Ollessamme Maapallon pinnalla. Meidän on paljon vaikeampaa ja hitaampaa nostella raskaita ammuksia kuin kevyitä ammuksi.

Ajatellaan tykit joihin nostellaan ammuksia. Kevyitä nostelee nopeammin ja niimpä niitä saa lähtemään nopeammin. Nyt Maapallosta pois päin saadaan ammuttua tiheämmin näitä keveitä ammuksia.

Kun taas raskaita ammuksia saadaan ammuttua hitaammin.

Kun ajatellaan ajatustani ja sitä miten ammuttavat ammukset alkavat räjähtämään energiaansa liikerataan nähden taakse päin, niin raskaiden ammusten liike kiihtyy hitaammin, samalla kun ammukset räjähtävät energiaansa liikerataan nähden taaksepäin.

Sen lisäksi ne omaavat vähemmän ulkopintaa, jolloin ne laajenevat hitaammin.

Siis hitaammin kuin vanhoista kohteista avautuvat ammukset. Vanhat kohteet kun ovat ehtineet liikkua vähän tiheässä tilassa suhteellisesti ottaen todella paljon kauemman aikaa kuin uudet kohteet.

Ja sitten kuningas rautalankaan.


Meillä on jutun isoin jutska josta lähtee liikkeelle pienempiä jutskia.

"Pienten" jutskien pinnalla on tyyppejä jotka heittelevät isoja kiviä pois päin kappaleesta jossa heittelijät seisovat. He heittelevät raskaita kiviä ja näin heittely on hidasta.

Jutun isointa jutskaa kohti tulee pienempiä jutskia, joiden pinnalla on myös kivien heitteliöitä. He heittelevät paljon kevyempiä kiviä ja näin he pystyvät heittelemään kymmeniä kiviä samaan aikaan kuin toiset tyypit saavat heitettyä yhden raskaan kiven. raskaiden kivien vauhti kiihtyy hitaammin.


Nyt nämä kappaleet joista heitellään paljon kevyitä kiviä, ohittavat jutun isoimman jutskan läheltä ja ne menevät raskaan kiven heittäjien kappaleiden välisellä alueella niin etteivät raskaat kivet osu niihin ollenkaan. Niitähän tulee harvakseltaan ja vaikka raskaat kivet omaavat paljon energiaa, ovat ne pakkautuneet pieneen tilaan.

Nyt jutun isointa jutskaa kohti tulee joka suunnasta kappaleita joista heitellään paljon kevyitä kiviä ja näin niitä on paljon tiheämmin joka alueella ja ne kaikki liikkuvat kohti jutun isointa jutskaa ja näin osa niistä osuu niihin kappaleisiin jotka ovat menossa jutun isoimman jutskan ohi.

Arvaa mitä jutun isoin jutska kuvaa?


Oleellinen lisäys tähän juttuun jossa kuvan valon tapaa taipua Auringon ohituksen yhteydessä.

Jutussa jäi toteamatta että Auringosta avautuvilla fotoneilla on energisempiä "kivien heittelijöitä".
Ne toki jaksavat vastaavasti heittää raskaampia ammuksia kuin vanhojen fotonien pinnalla olevat "heittäjät".

Oleellinen juju jutussa on siinä että aika on suhteellista. Auringosta avautuvien fotonien pinnalla oleva kello etenee hitaammin, jolloin kivien heittelijät kokisivat heittävänsä kiviä yhtä nopeasti. Näin ei kuitenkaan käytännössä ole. Vanhoista fotoneista avautuu nopeammin energia-aaltoja koska niiden aika etenee nopeammin.

Näin yleisesti punasiirtyneiden fotonien pinnalla olevien havaitsijoiden mielestä saman fotoni-aallon fotonit ovat heidän mielestään yhtä kaukana suhteellisesti kuin juuri tähdestä avautuneiden fotonien pinnalla olevien havaitsijoiden mielestä heidän fotonia-allon fotonit heidän mielestään ovat.


Savor

:);):)