Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Kosmologia » Loogista

Loogista

Aurinko on ikäänkuin iso "alus" jonka "sisällä" me liikumme.

Kyllä, Auringon yksi pinta on siellä missä Auringon atomit loppuvat, mutta Auringosta on ajan kanssa avautunut eli laajentunut poispäin paljon energiaa ja sekin on Auringon energiaa.

Eli Massalliset kappaleet laajenevat lomittain.

Maapallo Laajenee ikäänkuin siinä mielessä Auringon sisäpuolella ja näin liikumme ison aluksen sisäpuolella.

Ja me taas laajenemme Maapallon sisäpuolella jopa enemmän konkreettisesti mitä Maapallo ja me laajenemme Auringon sisäpuolella, koska ilmakehä koostuu atomeista.

Me koostumme atomeista jotka ovat Maapallon atomeja.

No, Maapallon ja meidän atomit ovat peräisin Auringosta.

Ja kaikki Aurinkokunnan atomit ovat peräisin galaksin keskustan jättimäisestä mustasta aukosta.

Ja tämä on mielestäni erittäin loogista.

Huomattavasti loogisempaa kuin nykyisen teorian mukainen ajatelma atomeista, tilasta ja kaikesta.


Ja kun muistaa että galaksien keskustojen mustat aukot ovat peräisin todella ison energiamäärän omaavasta energiakeskittymästä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, niin että myös tuo energiakeskittymä jossa on todella paljon enemmän energiaa kuin näkyvässä maailmankaikkeudessa yhteensä on, laajenee kolmiulotteisesti ja avautuu energia-aaltoja joilla on näkyvän maailmankaikkeuden galaksien luonne,

ymmärtää että kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia laajenee ikäänkuin tuon jättimäisen kolmiulotteisesti laajenevan energiakeskittymän sisäpuolella vieläkin, vaikkakin sen jättimäisen energiakeskittymän yksi "pinta" on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Mutta koska kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia on peräisin siitä ja kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia laajenee edelleen, niin mehän ikäänkuin laajenemme edelleen sen sisäpuolella.

Savor

:);):)

Tämä sivu kaipaa muokkaamista englannin kieliselle sivulle.