Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Biologia » Sydän

Sydän

Tämän uuden ajatuksen mukaan sydän laajenee synkronissa sykäyksittäin, mutta ei supistu omatoimisesti pienemmäksi, vaan silloin kun sydän ei laajene, kaikki muu sydämen ympärillä jatkaa tasaista kiihtyvää laajenemistaan ja näin sydämeen kohdistuu ulkoinen paine, joka saa sydämen sisällä laajenemistaan jatkavan veren puristumaan pois sydämestä.

Paineen vaihtelun takia veri virtaa suonissa ja takaisin sydämeen päin tuleva veri ei sovi laajenemaan normaalisti hankautuessaan läppiin ja hankauksen jälkeen normaalia nopeampi laajeneminen, jonka seurauksena syntyy pyörre joka sulkee läpän. Nyt sydän taas laajenee sykäyksen omaisesti jne.

Mutta minähän voin omin silmin nähdä miten sydän supistuu sydänleikkauksen aikana?

Ei, kyseessä on kolmiulotteinen illuusio, joka perustuu sydämen sykäyksen omaiseen laajenemiseen ja kaiken muun ympärillä olevan tasaiseen kiihtyvään laajenemiseen.

Lisäys 10.4.2007

Sinussolmuke lähettää sähköpulssin eli energia-aallon jonka erilliset energiakimput putsaavat sydämen atomien ( solujen molekyylien atomien) ytimistä avautuvia energia-aaltoja mukaansa ja näin ne eivät pääse vierellä olevien atomien ( solujen molekyylien atomien ) ytimiin ja näin sydän ei laajene vähään aikaan. Saman aikaisesti ulkoinen paine auttaa sydäntä supistumaan suhteessa muuhun elimistöön ja sitten sykäyksen omainen laajeneminen, kun energia-aallot pääsevät vierellä olevien solujen molekyylien atomien ytimiin ja saavat sieltä avautumaan energiaa synkronissa.

Rytmihäiriö syntyy kun sinussolmukkeesta avautuva energiapulssi ei pääse tietyn alueen läpi ja näin se ei pääse putsaamaan seinämien solujen ja molekyylien ja atomien ytimien väliseltä alueelta energiaa pois.

Esim. rasituksen yhteydessä tuo alue latautuu positiiviseksi eli sen alueen atomien ytimien välillä liikkuu tiheämpiä energia-aaltoja. Rasituksen aikan myös sinusolmuke räjähtää tiheämpiä/energisempiä energia-aaltoja ja näin ne läpäisevät tämän alueen.

Rasituksen jälkeen sinusolmuke rauhoittuu nopeammin ja näin siitä avautuvat sähköpulssit eivät läpäise positiivisesti latautunutta aluetta tarpeeksi tehokkaasti jne.


Savor

:);):)

Käännetty englanniksi