Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Esittely » Ohjeita

Hakutoiminto

Sivun oikeassa ylänurkassa on laatikko, johon voit kirjoittaa hakusanoja tai osia niistä (erilaisten taivutusmuotojen löytämiseksi). Etsi-painike hakee sivut, joilla ne esiintyvät. Saat listan sellaisista sivuista, joilla kaikki haetut sanat esiintyvät. Jos sanoja oli enemmän kuin yksi, listan alla näkyy "Laaja haku" -painike, jolla voit lisäksi hakea sivut, jotka sisältävät minkä tahansa antamistasi sanoista. Huomaa, että keskustelupalstalla on omat hakutoimintonsa.

Fonttikoko

Voit muuttaa sivujen fonttikokoa mieleiseksesi pitämällä Ctrl-näppäimen pohjassa ja pyörittämällä samalla hiiren rullaa. Voit myös säätää sen selaimen valikoista; Yleensä View -> Text size ja suomenkielisissä Näytä -> Tekstin koko.

Tulostaminen

Nämä sivut mukautuvat tulostaessa automaattisesti sellaisiksi, että värejä käytetään niukasti. Jos haluat tulosteisiin mukaan sivuston logosymbolin, salli taustavärien ja -kuvien tulostaminen selaimen asetuksista. Lisäohjeita löydät selaimesi ohjeista tai tukisivuilta.

Videot

Joillakin sivuilla on havainnollistavia videopätkiä, jotka voit katsoa suoraan selaimessasi, jos sinulla on asennettuna Flash Player 7 tai uudempi. Kun asetat hiiren videokuvan päälle, sen vasempaan alalaitaan ilmestyy toimintopalkki, jossa on toiminnot käynnistys, pysäytys/jatkaminen, lopetus/kelaus sekä kaiutinkuvake, jolla saat tarvittaessa kytkettyä äänen pois. Useimmat videot on tekstitetty englanniksi vierasmaalaisia katsojia varten.