onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Millaisia fotonit ovat?
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 03.12.2009 20:48    Post subject: Millaisia fotonit ovat? Reply with quote

Fotoneilla ei ole ns, lepomassaa sen takia että fotonit eivät kimpoa aineesta samalla tavalla kuin biljardipallot. Fotonit työntyvät kohti atomin ydintä ja kohtaavat vastaan tulevaa energiaa jossa on paljon pienempiä hiukkasia kuin fotonissa.

Fotoni absorboi näitä hiukkasia mukaansa ja nyt vastaan tulevasta energiasta se joka liikkuu fotonin ohi, alkaa tietysti eteenpäin vievän liikkeensä aikana ohjautua/työntyä kohti aluetta josta vastaan tullut fotoni absorboi energiaa mukaansa ja näin energiaa taipuu kohti samaa aluetta ja syntyy uusi fotoni jne.

Ohjautuminen/työntyminen kohti samaa aluetta perustuu tietysti siihen että myös nämä fotonia pienemmät hiukkaset räjähtävät/laajenevat koko ajan ja säteilevät energiaansa toisiaan kohti ja tällä energialla ne tönivät toisiaan kohti vähemmän tiheää aluetta jo olemassa olevassa tilassa jne.

Itse ydintä kohti menevä fotoni palaa lopulta "loppuun" ytimestä tulevaan energiaan joka on lähempänä ydintä tiheämpää ja tempautuu tämän energian mukaan, koska nyt se absorboi ydintä kohti menevän fotonin energian mukaansa jne.


Se että fotonilla ei ole lepomassaa, ei tarkoita etteikö fotonissa olisi ainetta/energiaa eli sitä perus "raaka-ainetta" josta kaikki koostuu.

Se että esim. tähdet ovat ainetta/energiaa ja säteilevät energiaa/ainetta on fakta!

Tämän faktan tukemana voimme olettaa myös fotonien olevan energiaa/ainetta ja säteilevänainetta/ energiaa!

Mikään ei tue käsitettä laajenevasta tilasta!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 04.12.2009 8:44    Post subject: 4.12 HS.fi Reply with quote

Väite energiaansa säteilevistä fotoneista ei ole tyhjä väite, koska fotoneilla voidaan tehdä tieteellisiä kokeita joilla voidaan todistaa säteilevätkö fotonit energiaansa vai eivät! Väite energiaansa säteilevistä fotoneista on tieteellinen väite. Ajan kanssa voimme kehittää tieteellisen kokeen joka kumoaa tai todistaa kyseisen tieteellisen väitteen!

Juuri näin!

Väite laajenevasta tilasta ei ole tieteellinen, koska tilan laajenemista ei voida tutkia! Tilalla ei voida tehdä tieteellisiä kokeita joilla väite laajenevasta tilasta voitaisiin kumota tai todistaa!

Ne jotka kannattavat laajenevan tilan teoriaa, joutuvat vain uskomaan laajenevaan tilaan.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 04.12.2009 11:29    Post subject: HS.fi Reply with quote

Eri aiheissa käsitellään eri ilmiöitä joihin onesimpleprinciple mallia voidaan soveltaa jne.

"Rupesin pyörittämään asiaa mielessäni (rajoittuneessa sellaisessa näiden asioiden suhteen) maan ja kuun keskinäisen suhteen kannalta ja se mikä minua tässä hämää on se näiden kahden taivaankappaleen välissä oleva tila. Mr. Pressure tietenkin sanoo, että se tila laajenee samalla, mutta mikä siinä laajenee, kun avaruus on käytännössä tyhjiö!? Voiko siis "tyhjyys" tai "ei mitään" laajeta, jos siinä "tyhjyydessä" kaikki materia (= energia, Mr.Pressuren termein) laajenee!?"


EI EI JA EI

Tila ei laajene.

Tila on ikuinen paikka joka ei tee yhtään mitään ja ikuinen energia on jotakin mitä tila ei ole, niin että energian tiheys vaihtelee ikuisessa jo olemassa olevassa tilassa jne.

Näkyvän maailmankaikkeuden energia liikkuu jo olemassa olevassa tilassa johonkin tiettyyn suuntaan ja kenties jopa yhdessä hetkessä pois siltä alueelta jossa näkyvän maailmankaikkeuden energia on nyt ja seuraavassa hetkessä pois siltä alueelta jonne näkyvän maailmankaikkeuden energia juuri siirtyi jne.

Näin ollen tilan ei tarvitse syntyä tai laajentua ollenkaan, koska jo olemassa olevaa ikuista tilaa on äärettömästi jne.

Kaikki kohteet sopivat räjähtämään eli laajenemaan jo olemassa olevassa tilassa sektorin laajenemisen takia.

Vastaan tulevista erittäin pienistä hiukkasista absorboituu energiaa fotoneihin ja kvarkkeihin. Näin kvarkit ja fotonit vaihtavat ajan kanssa energiansa, samalla kun laajenevat ja säteilevät energiaansa toisiaan kohti samassa suhteessa kuin laajenevat.

Esim. Maapallo ja Kuu eivät lähesty toisiaan koska tönivät toisiaan pois päin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat jne. Ja kaikki toimii ilman vetävää voimaa. Myös magnetismi selittyy ilman vetävää voimaa.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 04.12.2009 15:20    Post subject: HS.fi Reply with quote

"Niin, siis ilmeisesti nyt käytin epäselviä termejä! Tarkoitus oli vain ihmetellä sitä, miten taivaankappaleet näennäisesti pysyvät toisistaan samalla etäisyydellä vaikka ne laajenevatkin koko ajan. Ihmettelyni siis koski sitä, että miten esimerkiksi maan ja kuun välissä oleva "tila" laajenee, kun tilan ei pitäisi laajentua eikä siinä välissä ole edes mitään konkreettista, joka voisi laajentua samaa tahtia."

älä nyt ala tekemään asioita liian vaikeiksi!

Voit ottaa ilmapalloja puhaltaa niitä aina vain isommiksi ja siirtää palloja koko ajan pois päin toisistaan samassa suhteessa kuin pallot laajenevat jne. Ei siinä ole mitään sen ihmeellisempää.

Maapallosta säteilee kohti kuuta hiukkasia jotka liikkuvat Kuun läpi ja säteilevät liike-energiaansa Kuun laajeneville atomien ytimille ja Kuusta säteilee hiukkasia jotka liikkuvat Maapallon läpi ja säteilevät liike-energiaansa Maapallon laajeneville atomien ytimille jne.

Auringosta tulee koko ajan neutriinoja jotka liikkuvat Maapallon ja Kuun läpi ja säteilevät liike-energiaansa Maapallon ja Kuun atomien ytimille jne.

Lue www.onesimpleprinciple.com sivuilta lisää asiaa!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
goswellJoined: 04 Nov 2009
Posts: 80

PostPosted: 06.12.2009 11:03    Post subject: Reply with quote

Terve taas Savor.

Laitampas uusimman idean tänne sinunkin pohdittavaksi.
Fotoni ja gravitoni matkustaa kimpassa, kuinka muuten voi selittää fotonin aaltomuodon. Sen on pakko kiertää jotakin, että saadaan aikaiseksi siniaalto.
Maa kuu systeemissäkin kuu piirtää siniaaltoa jos asiaa katsotaan systeemin ulkopuolelta, tuosta oli ihan tutkimustulos joskus jossakin.

Elikkäs värivoimasta syntyy vetovoima, kun ulkoinen paine puristaa kvarkkeja lähemmäs toisiaan. Tällöin gluonin ei tarvitse työskennellä niin voimakkaasti pitääkseen kvarkit kasassa. Koska energia ja materia on häviämätöntä, tuo voimaero ei voi vain kadota, vaan se siirtyy kappaleen ulkopinnalle vetäväksi voimaksi.

Itse vetävä voima on helppo ymmärtää, kun tajuaa sen idean.
Eli jokainen gluoni muuttaa kvarkin varauksen toiseksi (tämä ei ole sama sähkövaraus kuin atomitasolla) niimpä aina seuraava gluoni vetää kappaletta puoleensa. Tai kappale gluonia, aivan kuinka päin vain, koska gluonivirta on jatkuvaa vuorovaikutusta, vetovoima on siinä.
Samalla ne gluonit siirtävät sitä energiaa kvarkista toiseen.

Eli se hiukkanen mitä etsit voiman välittäjäksi, voi olla gluonin kvarkin ulkopuolelle siirtynyt voiman välittäjä. Onko se nimeltään gluoni vai kutsutaanko sitä gravitoniksi, tai ihan miksi vain.
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 07.12.2009 8:18    Post subject: Ei etsitä Reply with quote

En etsi enää vetävän voiman selitystä tai mitään vetävään voimaan liittyvää. Vetävää voimaa ei yksinkertaisesti ole olemassa ollenkaan ja on aivan turhaa tuhlata aikaa sen pohtimiseen!

"Eli jokainen gluoni muuttaa kvarkin varauksen toiseksi"

Mieti kaksi kertaa tuota lausetta ja huomaat ettei se kerro syvällisesti yhtään mitään.

Mitä negativiinen ja positiivinen varaus kertoo esim. ns. vetävästä voimasta? Ei mitään!

Jos löydät jonkun joka todistaa vetävän voiman olemassa olon ja sen miten se välittyy ja toimii, lupaan poistaa nämä sivut ja unohtaa onesimpleprinciple ajatuksen.

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
goswellJoined: 04 Nov 2009
Posts: 80

PostPosted: 07.12.2009 10:42    Post subject: Reply with quote

Ajatus oli jotenkin näin. Atomi-, molekyylitasolla meillä on nuo tutut + ja - sähkövaraukset.
Kvarkkitasolla meillä on vastaava voima, mutta tuolla sen voimaparin muodostaa aine ja antiaine. Kaikkeuden voimakkain pari.
+ ja - vetää toisiaan puoleensa, aine ja antiaine vetää toisiaan puoleensa.
Miten, sitä tässä pohditaan.

Voisi ajatella että fotoni on hylkivä, vielä löytymätön gravitoni vetävä välittäjähiukkanen. Kvarkkitasolla homma olisi rakennettu niin, että noista edellämainituista palikoista rakennetaan sisäisesti tasapainossa oleva kokonaisuus. Fotonit hylkii erimerkkisiä, gluonit liimaavat saman merkkiset.
Tuon värivarauksen voi ymmärtää, kun ajattelee erästä koetta joka on tehty.
Kun aineeseen ammutaan fotoneita rajulla energialla, syntyy positroneja.
positronin ja elektronin yhtyessä syntyy puhdasta energiaa.

Eli kun tuolla kvarkeissa pelataan c;n nopeuksilla, energia riittää varauksen vaihtumiseen jatkuvasti. Niimpä siellä varaus vaihtuu jokaisen fotonin ja gravitonin jälkeen. + ja - vetävät toisiaan puoleensa, tuo nyt lienee selvää. Lisäksi jos ajatellaan että kvarkin varaus vaihtuu jatkuvasti, vaihtuu myös sieltä kvarkista lähtevä välittäjähiukkasen varaus. Tuosta syntyy sähköinen polku, joka yhdistää nuo kvarkit. Vetovoima olisi siis sähköistä perää.

Jos noita välittäjähiukkasia ei olisi olemassa, täällä ei olisi yhtään mitään. Ei ole mitään syytä miksei nuo + ja - varaukset toimisi myös kvarkeissa, siellä homma vain menee niin nopeasti, että ulospäin vaikuttavat neutraaleilta. Tämä voisi mielestäni olla värivoima.
Se gluoni on siis yhdistynyt fotoni ja gravitoni.
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 07.12.2009 12:42    Post subject: Tuhlaat aikaa Reply with quote

Tuhlaat aikaa pohtimalla vetävää voimaa.

On vain hylkivää voimaa.

Joskus energiakeskittymät hylkivät toisiaan nopeammin kuin laajenevat ja joskus samassa suhteessa kuin laajenevat ja joskus hitaammin kuin laajenevat, jolloin ne "kohtaavat" ja lukittuvat laajenemaan vieri vieressä, jatkaen hylkimistä samassa suhteessa kuin laajenevat jne!

Ei siinä mitään sen kummempaa ole. Unohda vetävä voima, jos oikeasti haluat ymmärtää miten maailmankaikkeus toimii ja sitten pääset soveltamaan yhtä yksinkertaista periaatetta erilaisiin ilmiöihin!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?


Last edited by Savor on 07.12.2009 12:46; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 07.12.2009 12:43    Post subject: näin 7.12.2009 Reply with quote

"kysyy: onko pienemmän pallon ypärillä oleva tila suurempi kuin suuremman pallon ympärillä oleva tila? "

Tila on ääretön!

Ps. kerrataampa vähän tämän vuoden oivallusta joka täydensi onesimpleprinciple mallin erittän tehokkaasti.

Aikaisemmin oletin energian olevan pakkautunut atomien ytimiin, jonka takia sitä riittää jatkuvaan laajenemiseen ja energian säteilemiseen, mutta tuollaisen energiakeskittymän suunnan muuttaminen olisi hidasta jne.

Uusi oivallus siitä että kvarkit absorboivat eli tankkaavat eli syövät koko ajan lisää energiaa, täydensi ajatuksen yhdestä ksinkertaisesta periaatteesta.

Popularisoidaan uusi oivallus. Ihminen joka kävelee eteenpän ja kohtaa vastaan tulevaa ruokaa jota ihminen syö koko ajan. Nyt ihmisellä riittää energiaa muuttaa suuntaansa jne.

Näkyvän maailmankaikkeuden energia "ammuttiin" jättimäisten koko ajan räjähtävien energiakeskittymien sisältä liikkeelle jo olemassa olevaan tilaan ja kvarkit kohtaavat vastaan tulevaa energiaa joka on hajaantunut erittäin pieniksi hiukkasiksi. Niin pieniksi että joka hetki esim. fotonien sisällä liikkuu näitä hiukkasia esim. vastaava määrä kuin Maapallon sisällä liikkuu Auringosta tulevia neutriinoja tai ehkäpä paljon enemmänkin.

Kun ymmärtää miten pitkän matkan näkyvän maailmankaikkeuden energia eli kaikki kvarkit ja fotonit ym. liikkuvat yhdessä hetkessä, saa käsityksen sitä miten paljon noita vstaan tulevia erittäin pieniä fotoneita pienempiä hiukkasia liikkuu kaikkien kvarkkien ja fotoneiden ym. läpi yhdessä hetkessä.

Ota jalkapallo ja ajattele näkyvä maailmankaikkeus pallon sisälle ja siirrä pallo pois siltä alueelta jossa pallo on ja kuvittele miten vastaan tuleva energia humahtaa näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä ja miten tuo näkyvän maailmankaikkeuden energian liike jatkuu koko ajan tiettyyn suuntaan josta vastaan tulee koko ajan energiaa josta energiaa absorboituu kvarkkeihin ja fotoneihin ym.


Ei siis tarvitse olettaa kvarkkeja joiksikin runsauden sarviksi, joista riittää energiaa jatkuvaan laajenemiseen. Eikä tarvitse olettaa niitä joiksikin valkoisiksi aukoiksi joita kautta joistakin muista ulottuviiksista virtaa energiaa tänne jne.

Riittää että ymmärtää että näkyvän maailmankaikkeuden energia liikkui jo olemassa olevassa tilassa jo silloin kun tästä energiasta syntyi ns. ainetta ja tämän "uuden" aineen aika. Olemme erittäin hitaita olentoja suhteessa siihen miten nopeasti koko ajan laajenevat atomien ytimet vuorovaikuttavat toistensa kanssa ja ennen kaikkea suhteessa siihenmien nopeasti liikumme jo olemassa olevassa tilassa pois pän tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 07.12.2009 12:50    Post subject: 7.12.2009 Reply with quote

"Ei riitä perusteluksi tuollaiselle oletukselle. Kuten yllä mainitsin, tähtien säteilyenergia syntyy ydinreaktioiden tuloksena. Mutta fotonin sisällä ei voi sellaisia tapahtua, koska fotoni ei koostu mistään vielä pienemmistä hiukkaista, joiden välillä sellaisia reaktioita voisi tapahtua. Toisin kuin tähdet, fotonit eivät lähetä säteilyä vaan ne itse ovat säteilyä."

Mihin ylipäätään perustuu, ettei kukaan pyri kehittämään teoriaa jonka mukaan hiukkaset, myös fotonit säteilevät energiaa?

Mikä perustelu riittää hylkäämään oletuksen energiaansa säteilevistä fotoneista?

Kuka todisti etteivät fotonit koostu vielä pienemmistä hiukkasista?

"tähtien säteilyenergia syntyy ydinreaktioiden tuloksena"

Tähden säteilyenergia on olemassa ennen ydinreaktiota. Ns. ydinreaktio irroittaa tuon aineen/energian/säteilyn atomien ytimistä.

Säteily ikäänkuin louhitaan atomien ytimistä ja mitä enemmän koko ajan räjähtäviä eli laajenevia atomien ytimiä samassa energiakeskittymässä on, sitä kovemman paineen ne saavat esim. tähden keskustaan ja sitä energisemmin atomien ytimet louhivat energiaa toisistaan irti niillä energia-aalloilla joita ne säteilevät toisiaan kohti.

Eihän fotoni synny hokkus pokkus. Fotonin energia on ollut olemassa atomin ytimessä jo ennen kuin siitä syntyy erillinen fotoni. Eikä fotoni koskaan lähde liikkeelle yks kaks valon nopeudella hokkus pokkus. Ei ole mikään ihme ettei kvanttiteriaa ja suhteellisuusteoriaa saa yhdistettyä. Niin kauan aikaa kuin uskotaan fotonin lähtevän yks kaks liikkeelle valon nopeudella ja etteivät hiukkaset säteile omaa energiaansa, ei saada aikaan fysiikan kaiken teoriaa!
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
tulihevonenJoined: 03 Jan 2008
Posts: 102
Location: kotka

PostPosted: 07.12.2009 19:01    Post subject: Re: Millaisia fotonit ovat? Reply with quote

Savor wrote:

Fotoneilla ei ole ns, lepomassaa sen takia että fotonit eivät kimpoa aineesta samalla tavalla kuin biljardipallot.Biljardipalloja vertauskuvina käyttäen:

jos pöydällä on biljardipalloja peräkkäin jonossa kiinni toisissaan, ja lyöt yhdellä pallolla niitä. Lyödystä pallosta liike-energia siirtyy toisiin palloihin.

Näin käy fotonienkin kanssa.

Silmiemme verkkokalvoille tulee fotoneja, ja näemme kohteen.

Fotoni on ikäänkuin havaintoja mahdollistava välittäjä.

Mikäli olet oikeassa, että fotonikin koostuu vielä pienemmistä hiukkasista tai energiasta, meillä on ongelma, millä havaita noita fotonin osia.
Back to top
View user's profile Send private message
goswellJoined: 04 Nov 2009
Posts: 80

PostPosted: 07.12.2009 20:08    Post subject: Reply with quote

Fotoni siirtää ainakin kahdenlaista energiaa, sillä on liikemassa vaikka ei lepomassaa, väittävät.
Luulisin kuitenkin että sillä fotonilla on pikkuruinen massa, muuten tuota liikemassaakaan on vaikea ymmärtää. Massattoman massa ei valtavasti kasva liikemäärän lisääntyessä Wink.
Toisekseen sillä on oma sisäinen energia, joka ei riipu tuosta liikemäärästä/massata kuin suhteellisesti.

Minun mielestä tuossa on jo energioita riittävästi.

Fotoni on jo se "hiukkanen", joka siirtää energiaa, minkään muun ei minun mielestä tarvitse enään erikseen siirtää fotoniin lisää energiaa.

Materiat vuorovaikuttavat toisiinsa fotoneilla jatkuvasti. Eikö tuo jo riitä.

Savor.

"Tähden säteilyenergia on olemassa ennen ydinreaktiota. Ns. ydinreaktio irroittaa tuon aineen/energian/säteilyn atomien ytimistä."

Kyllä noin.
Energia on olemassa, fuusio irroittaa siitä osan.

Mitä ajatusta tuosta fotonin aaltoluonteesta. Mielestäni se ei onnistu ilman ydintä, jota fotoni kiertää.
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 08.12.2009 8:44    Post subject: 8.12.2009 HS.fi Reply with quote

tavoitteeni e ole yhdistää kahta väärää teoriaa eli yhdistää suhteellisuusteoriaa ja kvanttiteoriaa, koska ne molemmat kuvaavat maailmaa väärällä tavalla.

Tavoitteeni on herättää tiedeyhteisö kyseenalaistamaan uskomukset joiden mukaan on olemassa ylimääräisiä tilaulottuvuuksia joita ihminen ei voi ymmärtää ja että olisi olemassa pimeää ainetta joka olisi erilaista kuin havaittava aine, mutta omaisi samanlaisen vetävän voiman kuin havaittava aine. (erikoista että on keksitty pimeä aine joka on erilaista, mutta omaa samanlaisen vetävän voiman, vaikka vetävän voiman tapaa välittyä ei vielä edes osata kertoa?)

Herättää tiedeyhteisö kyseenalaistamaan laajenevan tilan käsite, koska kyseinen väite ei ole tieteellinen väite, vaan tyhjä väite, koska laajenevalla tilalla ei voida tehdä tieteellisiä kokeita sen enempää kuin suojelusenkeleilläkään.

Jos tiedeyhteisö jämähtää uskomaan laajenevaan tilaan, on seurauksena uusi uskonto joka uskoo laajenevaan tilaan jota ei voida todistaa tieteellisesti!

Tavoitteeni on kyseenlaistaa myös vetävä voima, koska sen tapaa välittyä ei ole kyetty selittämään vieläkään j akaa on kuitenkin ollut aina Newtonista lähtien jne.

http://www.hs.fi/keskustelu/Millaisia+fotonit+ovat%3F/thread.jspa?threadID=218426&tstart=0


.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 08.12.2009 8:52    Post subject: Ei ongelmaa ehkä? Reply with quote

"Mikäli olet oikeassa, että fotonikin koostuu vielä pienemmistä hiukkasista tai energiasta, meillä on ongelma, millä havaita noita fotonin osia."Entäpä jos kehitämme tieteellisen kokeen joka todistaa fotonien vuorovaikuttavan toistensa kanssa?


Todella pitkä putki jonka sisältä saa ilman pois. Tyhjö vai oliko se tyhjiö pitkän putken sisään. Toisesta päästä fotoneita liikkeelle puolikaan putken verran ja toisessa päässä seurataan taipuuko valo pelkästään fotonien keskinäisen eteenpäin menevän liikkeen aikana. Putkea tuskin saa tarpeeksi pitkäksi, mutta ainahan putken toinen reuna voidaan valmistaa erilaisesta aineesta kuin toinen puoli, jolloin putki itse säteilee eri tiheyden omaavaa energiaa 90 asteen kulmassa putken sisällä liikkuviin fotoneihin nähden jne.


Entäpä pitkä putki avaruuteen ja putki kohdistetaan johonkin kaukaiseen kohteeseen, jolloin kaukaisesta kohteesta tulevat fotonit liikkuvat putken sisällä ja putken sisäpuolen toinen puoli säteilee eri tiheyden omaavaa energiaa kuin toinen jne?

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2250

PostPosted: 08.12.2009 8:57    Post subject: Ei ikiliikkujaa Reply with quote

"Fotoni on jo se "hiukkanen", joka siirtää energiaa, minkään muun ei minun mielestä tarvitse enään erikseen siirtää fotoniin lisää energiaa. "


Ei ikiliikkujaa ole olemassa!

Myös näkyvä maailmankaikkeus tarvitsee ulkopuolista energiaa jatkaakseen havaitun kaltaista sisäistä liikettään.

Loogisin ja yksinkertaisin selitys on näkyvää maailmankaikkeutta vastaan tuleva energia.

Tähdet säteilevät energiaa jota vastaan tulee energiaa aaltoina jotka ovat paljon vanhempia energia-aaltoja kuin tähdistä ulos humahtavat energia-aallot jne.

Näkyvä maailmankaikkeus on pieni osa vain 13 miljardia vuotta sitten ulos humahtaneesta energia-aalloista joka kohtaa vastaan tulevan vanhan energia-aallon energiaa josta absorboituu energiaa näkyvän maailmankaikkeuden energiakeskittymille jne.

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?


Last edited by Savor on 08.12.2009 10:06; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group