onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Todisteita ennustuksille/väitteille

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2101

PostPosted: 25.09.2008 19:46    Post subject: Todisteita ennustuksille/väitteille Reply with quote

'Väite 1

Neutriinot siirtävät liike-energiaansa atomien ytimiin.

Todiste

http://arxivblog.com/?p=596

Väite 2

Koko näkyvän maailmankaikkeuden energia LIIKKUU poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella!

Todiste 1

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7440217.stm

Todiste 2

http://www.space.com/scienceastronomy/080923-dark-flows .html

'Google käännös

Ikään kuin mysteereistä on pimeä aine ja pimeä energia ei ole suututtaa tarpeeksi, toinen hämmentävä kosmisen palapeli on havaittu.

Korjauspäivitykset tehty asiaa maailmankaikkeus näyttää olevan menossa hyvin suurilla nopeuksilla ja yhdenmukaisesti suuntaan, joita ei voida selittää jollakin tiedossa painovoiman voimia havaittavissa maailmankaikkeus. Astronomers vaativat ilmiö "dark virtaus."

Tavaraa, joka vetää tätä asiaa on ulkopuolisten havaittavissa maailmankaikkeus, tutkijat lopuksi.

Kun tutkijat puhua havaittavissa maailmankaikkeus, ne eivät tarkoita vain yhtä kaukana kuin silmä, tai jopa tehokkain teleskooppi, voi nähdä. Itse asiassa on olennainen raja, kuinka paljon maailmankaikkeuden voisimme yhä havaita, ei väliä kuinka kehittynyt meidän visuaalinen välineitä. Maailmankaikkeus on mielestä ole muodostunut noin 13,7 miljardia vuotta sitten. Joten vaikka valo alkoi matka kohti meille välittömästi sen jälkeen, kun Big Bang, kaukaisin se voisi ikinä on 13,7 miljardin kevyen vuotta etäisyys. Ei voi olla osia, maailmankaikkeus, jotka ovat kauempana (emme voi tietää, miten suuri koko universumi on), mutta emme voi nähdä kauemmaksi kuin kevyet voisi matkustaa koko iän mukaan maailmankaikkeus.

Salaperäinen päätöslauselmaesitykset

Tutkijat havaitsivat flow tutkimalla joitakin suurin rakenteiden ja maailmankaikkeus: jättiläinen klustereita galaksit. Nämä klusterit ovat asutuskeskuksissa noin tuhat galaksit, samoin kuin erittäin kuuma kaasu, joka aiheuttaa röntgensäteilyä. Huomioimalla vuorovaikutusta X-säteiden kanssa kosmisen mikroaaltouuni tausta (CMB), joka on jäänne säteilyä Big Bang, tiedemiehet voivat tutkia liikkumista klustereita.

X-säteet sironta fotonit, että CMB, siirtää sen lämpötilan vaikutus tunnetaan nimellä kinemaattinen Sunyaev-Zel'dovich (SZ) vaikutus. Tämä vaikutus ei ollut havaittu seurauksena galaksi klustereita ennen, mutta tutkijaryhmä johti Alexander Kashlinsky, joka astrophysicist at NASA: n Goddard Space Flight Center Greenbelt, Md, todettiin se, kun ne on tutkittu valtava luettelo 700 klustereita, tavoittamiseen enintään 6 miljardin kevyen vuosi tai puoli maailmankaikkeuden pois. He verrattuna tämä luettelo on kartta, CMB tekee NASA: n Wilkinson Microwave Anisotropy Probe (WMAP) satelliitin välityksellä.

He havaitsivat, että klusterit ovat siirtyneet lähes 2 miljoonaa mph (3,2 miljoonaa km / h) kohti alueen taivaalla välillä lähettämiä ja Centaurus ja Velan. Tämä esitys on erilainen kuin menomatka laajentamiseen maailmankaikkeus (joka on nopeuttaa voima sanottu pimeä energia).

"Löysimme hyvin merkittävä nopeudella, ja lisäksi tämä nopeus ei vähene etäisyyden kasvaessa, niin pitkälle kuin voimme mitata," Kashlinsky kertoi SPACE.com. "Tämä asia havaittavissa universumin vain ei pysty tuottamaan virtaa me mittaamme".

Inflaatio-kupla

Tutkijat päätellä, että riippumatta siitä, mikä on ajo-liikkeet, klustereita on oltava yli tunnettu maailmankaikkeus.

A teoriassa nimeltään inflaatio posits että maailmankaikkeus näemme on vain pieni kupla tilaa-aika, että sain nopeasti sen jälkeen, kun Big Bang. Ei voisi olla muitakin osia, kosmoksen ulkopuolella tämä kupla, että emme voi nähdä.

Näillä alueilla, tila-aika voi olla hyvin erilaisia, ja todennäköisesti ei sisällä tähdet ja galaksit (mikä vain, koska erityistä tiheyden rakenteessa massa meidän kupla). Se voisi sisältää jättiläinen, massiivisia rakenteita paljon enemmän kuin mitään omaa havaittavissa maailmankaikkeus. Nämä rakenteet ovat, mitä tutkijoita epäilet tugging että galaksi klustereita, jotka aiheuttavat pimeässä virtausta.

"Rakenteet vastaavat tätä esitystä on vaatinut niin kaukana inflaatio, haluan umpimähkäinen arvio ne voivat olla satojen miljardien valovuosien päässä, että emme voi nähdä jopa syvin teleskooppien koska valo ei voisi ovat saavuttaneet meille ikä maailmankaikkeus, "Kashlinsky sanoi puhelinhaastattelussa. "Todennäköisesti luoda sellainen yhtenäinen virtaus ne olisi hyvin outoa, rakenteet, ehkä jotkut vääntynyt tilaa aikaa. Mutta tämä on vain puhdasta spekulointia."

Yllättävää löytää

Vaikka inflaatio-teorian ennusteita monta outoa puolista kaukaisten universumin, ei monet tutkijat ennustivat pimeässä virtausta.

"Se oli hyvin yllättävää meille ja epäilen, että kaikki muutkin," Kashlinsky sanoi. "Joidenkin erityisesti malleja inflaation sinua odottaa tällaisia rakenteita, ja siellä oli muutamia ehdotuksia kirjallisuudessa, joita ei ole otettu vakavasti mielestäni tähän asti."

Löytämisen voisi auttaa tutkijoita koetin mitä tapahtui maailmankaikkeuden ennen inflaatiota, ja mitä tapahtuu niissä käyttökelvoton Realms emme voi nähdä.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group