onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Hudson Bayn mysteeri ja putoamiskiihtyvyyteen vaikuttavat

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 19.11.2017 20:01    Post subject: Hudson Bayn mysteeri ja putoamiskiihtyvyyteen vaikuttavat Reply with quote

Tässä erinomainen esimerkki kun pohditaan esim. Saturnuksen pinnalla olevaa putoamiskiihtyvyyttä ja Maapallolla havaittavaa putoamiskiihtyvyyttä.

OSP selittää Hudson Bayn mysteerin loogisesti ja sama asia liittyy putoamiskiihtyvyyteen kaikkialla.

https://youtu.be/MTHbv1DjXcg

MrNewTime

Fizikisto kirjoitti toisessa aiheessa :

"Tuskinpa tästä on mitään hyötyä, mutta voisitko selostaa miksi Saturnuksen pinnalla putoamiskiihtyvyys on suunnilleen sama kuin maapallolla, vaikka Saturnuksen säde on yhdeksänkertainen? Jos olen ymmärtänyt juttujasi oikein, planeetan pinnan tulisi laajentua sillä putoamiskiihtyvyydellä. Maan ja Saturnuksen suhteellinen koko pitäisi muuttua, jotta ne putoamiskiihtyvyydet pitäisivät paikkansa."

Tuosta oli paljon hyötyä. Varsinkin jos sinä itse luet ajatuksella viestini ja katsot videot.

Eli ainakin viisi eri asiaa jotka täytyy ottaa huomioon.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maaoallon keskustasta.

2. Sisäinen paine eli Sisältä ulos päin meidän atomien ytimiin kohdistuva paine / työntävä voima jonka välittävät Maapallon sisältä ulos työntyvät tihentymät, työntäen meitä pois päin laajenevan Maapallon keskustasta.

3. Ulkoinen paine eli Maapalloa kohti työntyvät tihentymät ja se miten ne kohdistavat työntävää voimaansa meidän atomien ytimiin.

4. Näiden tihentymien keskinäinen vuorovaikutus ja se mitä siitä seuraa kokonaisuuden suhteen. Siis 2 ja 3 kohdan tihentymien keskinäinen vuorovaikutus ja mitä siitä seuraa.

https://youtu.be/grA_LwrKoHg

5. Maapallon läpi ja ohi työntyvä työntävä voima

https://youtu.be/BE-91a1WW_4

MrNewTime

Vetäviin voimiin ja kaareutuvaan avaruuteen uskovat voisivat kertoa omia näkemyksiään esim. siitä miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy.

Tai miten se massa sitä avaruutta muka kaareuttaa.

MrNrwTime

Kaareutuvaa avaruutta selitellään kehäpäätelmällä.

Kohdasta 3,28 eteenpäin.

https://youtu.be/zvWEoFtlwGE

MrNewTime

Mustan tähden läpi ei pääse työntymään työntävää voimaa, joten mustasta tähdestä työntyy ulos vain sitä laajenevaa työntävää voimaa joka on peräisin itse laajjenevan mustan tähden laajenevista tihentymistä.

Tuo laajeneva työntävä voima on niin tiheinä tihentyminä, etteivät ne juurikaan vuorovaikuta havaittavan laajenevan aineen kanssa, vaan työntyvät sen läpi, työntämättä sitä pois päin laajenevasta mustasta tähdestä.

Toki jos laajenevaa mustaa tähteä kiertää laajeneva tähti, ehtii entropia vaikuttaa näihin tiheisiin laajeneviin tihentymiin joita mustasta tähdestä työntyy ulos.

Varsinkin kun laajenevan tähden atomien ytimistä ulos työntyvää laajenevaa työntävää voimaa pääsee työntymään niiden sisälle, jolloin niiden sisäinen paine kasvaa, ne laajenevat nopeammin, jolloin niitä kohti ohjautuu entistä enemmän laajenevaa työntävää voimaa joka on peräisin laajenevan tähden laajenevista atomien ytimistä.

Ja näin mustasta tähdestä peräisin olevat työntävää voimas välittävät laajenevat tihentymät alkavat kohdistamaan ympäristöönsä koko ajan enemmän ja enemmän työntävää voimaa mitä lähemmäksi laajenevan tähden keskustaa ne pääsevät.

Tuo työntävä voima saa laajenevan tähden aineen laajenemaan voimakkaammin, jolloin se työntyy voimakkaasti pois päin tähden keskustasta, kohti laajenevaa mustaa tähteä.

Syntyy illuusio siitä että musta tähti muka vetää havaittavan tähden ainetta itseään kohti, vaikka oikeasti se saa tähden aineen laajenemaan voimakkaammin, jolloin se työntyy havaittavan tähden keskustasta pois päin kohti mustaa tähteä.

Samalla havaittava laajeneva tähti itse työntyy pois päin laajenevasta mustasta tähdestä samassa suhteessa kuin tähdet laajenevat.

Havaittavan tähden laajeneva aine käyttäytyy aivan kuten raketin laajeneva polttoaine

MrNewTime

Kun pohditaan kappaleen putoamiskiihtyvyyttä, pitää huomioida kaikki työntävä voima joka putoavaan kappaleeseen vaikuttaa!

Ilmanvastuskin on työntävää voimaa.

Saturnuksen keskustastasta työntyvän laajenevan työntävän voiman vaikutus putoavan kappaleen laajeneviin atomien ytimiin on suurempi Saturnuksessa kuin Maapallon keskustasta peräisin olevan laajenevan työntävän vaikutus putoaviin kappaleisiin Maapallolla.

Esim. Avaruusrakettiin kohdistuu niin paljon Maapallon keskustasta pois päin työntävää työntävää voimaa ettei se putoa, vaan työntyy pois päin laajenevan Maapallon keskustasta.

Joten kun pohdit putoamiskiihtyvyyttä, älä takerru yhteen tekijään.

Yritä ensin oivaltaa kaikki putoamiseen vaikuttavat työntävät voimat!!!

Eli jos Saturnuksen säde on yhdeksän kertaa enemmän kuin Maapallon säde, ehtii entropia vaikuttaa Saturnuksen keskustasta peräisin oleviin tihentymiin yhdeksän kertaa pidemmän matkan ajan ja näin ne kohdistavat enemmän työntävää voimaa Saturnuksen pinnan laajenevaan aineeseen kuin Maapallon keskustasta peräisin olevat laajenevat tihenrymät kohdistavat esim. meidän atomien ytimiin.

Pitää tiettää kaikki ilmiöön vaikuttavat asiat ennen kuin sen voi ymmärtää täysin oikealla tavalla.

MrNewTime

Maapallon laajeneminen on vain yksi monesta tekijästä joista putoamiskiihtyvyys muodostuu ja TIETYSTI ne kaikki tekijät pitää ottaa huomioon!!!

Eli ainakin viisi eri asiaa jotka täytyy ottaa huomioon.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maaoallon keskustasta.

2. Sisäinen paine eli Sisältä ulos päin meidän atomien ytimiin kohdistuva paine / työntävä voima jonka välittävät Maapallon sisältä ulos työntyvät tihentymät. Näiden tihentymien vuorovaikutus putoavan kappakeen kanssa vaihtelee sen mukaisesti millaista aine on meidän ja Maapallon keskustan välisellä alueella, koska niiden täytyy ensin työntyä tuon alueen läpi ja aine muokkaa niitä matkan aikana sen mukaisesti millaista se on.

3. Ulkoinen paine eli Maapalloa kohti työntyvät tihentymät ja se miten ne kohdistavat työntävää voimaansa meidän atomien ytimiin.

4. Näiden tihentymien keskinäinen vuorovaikutus ja se mitä siitä seuraa kokonaisuuden suhteen

https://youtu.be/grA_LwrKoHg

5. Maapallon läpi ja ohi työntyvä työntävä voima

https://youtu.be/BE-91a1WW_4

MrNewTime
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 19.11.2017 20:44    Post subject: Reply with quote

Maapallon ja Saturnuksen kvarkit kyllä laajenevat yhtä nopeasti, joten Saturnuksen pinta työntyy paljon nopeammin pois päin Saturnuksen keskustasta kuin lasjenevan Maapallon pinta pois päin Maapallon keskustasta, mutta saman aikaisesti Saturnuksen pinnalla oleviin laajeneviin tihentymiin kohdistuu enemmän työntävää voimaa tihentymistä jotka ovat peräisin Saturnuksen keskustasta kuin Maapallon pinnalla oleviin atomien ytimiin kohdistuu työntävää voimaa tihentymistä jotka ovat peräisin Maapallon keskustasta.

Tämä siis siksi että Saturnuksen keskustasta peräisin oleviin tihentymiin ehtii entropia vaikuttaa kauemman aikaa niiden työntyessä kohti Saturnuksen pintaa ja näin ne vuorovaikuttavat voimakkaammin laajenevien atomien ytimien kanssa, työntäen niitä pois päin Saturnuksen keskustasta.

Jos et ymmärrä, en ehkä voi auttaa, mutta voin yrittää.

Kun autolla kiihdytetään vauhtia, painaudutaan penkkiä vasten. Eli penkki kohdistaa meidän kehoon työntävää voimaa.

Ajatellaan että takaa päin työntyy työntävää voimaa tihentyminä meidän läpi siten että ne siirtävät meidän jokaiseen atomin ytimeen työntävää voimaa sen verran paljon ettei penkin tarvitse kohdistaa kehoon ollenkaan työntävää voimaa.

Silloin meidän vauhti kiihtyisi, vaikka emme painautuisi penkkiä vasten ollenkaan.

Missä ero.

Penkki työntää meidän kehoa eteenpäin yhtenä kokonaiisuutena, jolloin sen meihin kohdistaman työntävän voiman täytyy välittyä atomin ydin atomin ytimeltä kehon läpi ja näin painaudumme penkkiä vasten.

Jos jokaista atomin ydintä työnnettäisiin eteenpäin erillisenä tihentymänä, vauhdin kiihtymistä ei pystyisi tuntemaan siten kuin silloin kun penkki työntää koko kehoa yhtenä kokonaisuutena.

Saturnuksessa laajeneviin atomin ytimiin kohdistuu tuollaista työntävää voimaa erillisinä tihentyminä enemmän Kuin Maapallolla. Siis planeetan krskustasta pois päin työntävää työntävää voimaa

Ei pitäisi olla liian vaikea asia ymmärtää 😂😂😂

MrNewTime
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group