onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Le Sagen gravitaatioteoria. / Nicolas Fatio
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 18:37    Post subject: Le Sagen gravitaatioteoria. / Nicolas Fatio Reply with quote

"Myöhemmin Peter Guthrie Tait sanoi Le Sagen teoriaa ainoaksi uskottavaksi gravitaation selitykseksi, joka hänen aikaansa mennessä oli esitetty. Hän jatkoi sanomalla:”Tämän merkillisin piirre on, että jos se on totta, se saa meidät todennäköisesti pitämään kaikkia energian lajeja viime kädessä liike-energiana.


http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Le_Sagen_gravitaatioteoria

On vain liikettä ikuisessa ja äärettömäsdä avaruudessa joka on ei yhtään mitään! Liike on aina työntävää voimaa. Ikuinen kierrätys toimii yhden voiman avulla ja se on työntävä voima.

Liike = energiaa = työntävää voimaa.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 18:46    Post subject: Reply with quote

"Maxwell kommentoi Kelvinin ehdotusta hiukkasten erilaisista energiatiloista sanoen sen osoittavan, että gravitaation aiheuttavat hiukkaset eivät ole yksinkertaisia jakamattomia yksiköitä vaan pikemminkin syste
mejä, joilla on omia sisäisiä energiatiloja ja joiden täytyy pysyä koosta jonkin selittämättömän vetovoiman ansiosta. Hän osoitti myös, että kappaleiden lämpötilan pitäisi pyrkiä kohti sitä arvoa, jossa molekyylien keskimääräinen liike-energia vastaisi ultramondaanisten partikkelien liike-energiaa ja osoitti, että jälkimmäisen on oltava paljon suurempi kuin edellisen, ja päätteli, että tavallisen aineen pitäisi palaa tuhkaksi sekunneissa Le Sagen pommitusten seurauksena. Hän kirjoitti:”"

"Olemme omistaneet tälle teorialle enemmän tilaa kuin se näyttäisi ansaitsevan, koska se on nerokas ja koska se on ainoa tähän mennessä kehitetty teoria gravitaation syystä, jota voidaan puolustaa ja vastustaa."

Onesimpleprinciple mallin mukaan se asia jota laajenevat atomien ytimet kierrättävät, palaa "tuhkaksi" koko ajan! Eli se asia jota laajenevat atomien ytimet kierrättävät siis laajenee, palaa, räjähtää, hajaantuu koko ajan isommalle ja isommalle alueelle jo olemassa olevaan avaruuteen joka on ei yhtään mitään!
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 18:55    Post subject: Reply with quote

Poincaré

"Henri PoincaréHenri Poincaré esitti vuonna 1908 merkittävän arvostelun, joka osittain perustui Darwinin laskelmiin.[42] Hän päätteli, että vetovoima on verrannollinen lausekkeeseen , missä S on maan molekulaarinen pinta-ala, v hiukkasten nopeus ja ρ väliaineen tiheys. Laplacen tavoin hän päätyi siihen, että jotta veto­voima olisi verrannollinen kappaleen massaan, S voi olla enintään yksi kymmenes­miljoonas­osa Maan pinta-alasta. Toisaalta väliaineen vastus on verrannollinen lausekkeeseen Sρv, ja sen vuoksi vastuksen ja vetovoiman suhde on kääntäen verrannollinen lausekkeeseen Sv. Saadakseen vastuksen tarpeeksi pieneksi Poincaré laski, että hiukkasten nopeuden v olisi oltava vähintään 24 · 1017 kertaa valon nopeus. Kun täten on olemassa alarajat suureille Sv ja v ja yläraja pinta-alalle S, voidaan näiden avulla laskea, että törmäyksissä syntyvä lämpömäärä olisi verrannollinen lausekkeeseen Sρv3. Lasku osoittaa, että Maan lämpötilan tulisi nousta 1026 celsiusasteta sekunnissa. Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena. Poincaré analysoi myös Tommasinan ja Lorentzin aaltomalleja todeten, että niihin liittyi sama ongelma kuin hiukkasmalliin. Jotta väliaineen vastus olisi tarpeeksi pieni, aaltojen nopeuden olisi oltava valon nopeutta suurempi, ja silti olisi sama lämpöön liittyvä ongelma. Kuvailtuaan mallin, jonka mukaan energia poistuu toisenlaisena säteilynä, hän päätyi toteamukseen: "Sellaisia ovat moni­mutkaiset hypoteesit, joihin päädytään, jos Le Sagen teoria yritetään pitää uskottavana.""Poincare ei ymmärtänyt että aine koostuu jo valmiiksi koko ajan laajenevista tihentymistä jotka kierrättävät laajenevaa liikettä! Hän ei myöskän kyennyt ymmärtämään miksi kaiken taustalla olisi liikettä / energiaa joka voisi läpäistä näkyvän maailmankaikkeuden hyvin nopeasti, saaden kaiken näkyvässä maailmankaikkeudessa olevan liikkeen / energian laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 18:58    Post subject: Reply with quote

Gravitaation nopeus

Vastus

"Le Sagen teorian mukaan jokaiseen kappaleeseen, joka liikkuu suhteessa iso­trooppiseen ultra­mundaaniseen virtaan (siis koordinaatistoon, jonka suhteen ultra­mundaanisten korpuskelien nopeus on kaikkiin suuntiin sama), kohdistuu väliaineen vastus. Tämä johtuu siitä, että jos kappale on liikkeessä, siihen edestä­päin osuvilla hiukkasilla on suurempi suhteellinen nopeus kuin siihen takaa­päin osuvilla. Tämä ilmiö vähitellen myös hidastaisi Maan kierto­liikettä Auringon ympäri. Tämä vastus on verrannollinen tuloon vu, missä u on kappaleen ja v ultra­mundaanisten hiukkasten nopeus, kun taas niiden aiheuttama gravitaatio­vaikutus on verrannollinen hiukkasten nopeuden neliöön v2. Näin ollen vastuksen ja gravitaatio­voiman suhde on verrannollinen suhteeseen u/v. Kun gravitaatio­voima on tietyn suuruinen, tietyllä nopeudella u liikkuvaan kappaleeseen kohdistuva vastus voi olla kuinka pieni tahansa, jos ultra­mundaanisten hiukkasten nopeus v on tarpeeksi suuri. Tällaista vastusta ei kuitenkaan ole havaittu, joten sen on oltava erittäin pieni, mikä edellyttää, että hiukkasten nopeuden v on oltava erittäin suuri, jopa useita suuruus­luokkia valon­nopeuttakin suurempi. Tämän vuoksi Le Sagen teoria on ilmeisessä ristiriidassa erityisen suhteellisuus­teorian kanssa, jonka mukaan mikään hiukkanen tai aalto ei voi liikkua valoa nopeammin. Sitä paitsi, vaikka valoa nopeammat hiukkaset olisivatkin mahdollisia, tällaisen virran efektiivinen lämpötila olisi niin korkea, että se tuhoaisi kaiken tavallisen aineen sekunnin murto-osassa."

Vaan kun eivät tajunneet että lasjeneva Aurinko työntää koko ajan laajenevaa Maapalloa pois päin laajenevasta Auringosta eli ei se vastus kykene hidastamaan laajenevan Maapallon liikettä pois päin laajenevasta Auringosta!

.

Niin, jos aine pysyisi koko ajan saman kokoisena jonkun merkillisen sidosvoiman toimesta.

Vaan kun eihän se laajeneva aine pysy saman kokoisena, muuten kuin suhteellisesti ottaen suhteessa muuhun laajenevaan aineeseen nähden!
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?


Last edited by Savor on 17.10.2014 19:27; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 19:22    Post subject: Reply with quote

"Häiriöt kiertoliikkeessäKuten Laplace osoitti, Le Sagen teoriasta seuraisi epäsäännöllisyyksiä taivaankappaleiden kierto­liikkeessä, koska gravitaatiolla olisi äärellinen nopeus. Elleivät Le Sagen hiukkaset liiku paljon valoa nopeammin, niin kun Le Sage ja Kelvin otaksuivat, kappaleet vaikuttavat toisiinsa vasta tietyllä viiveellä. Kierto­liikkeen tapauksessa tämä johtaisi siihen, että kukin kappale reagoisi siihen, missä toinen kappale oli tietyllä aikaisemmalla hetkellä, mistä aiheutuisi oma voima­komponenttinsa. Päinvastoin kuin vastus­voimasta, tästä aiheutuisi molemmille kappaleille kiihtyvyyttä toisistaan poispäin. Jotta kierto­radat pysyisivät vakaana, gravitaatio­vaikutuksen on joko edettävä paljon valoa nopeammin tai se ei voi olla keskeisvoima. Monet ovat pitäneet tätä ratkaisevana todisteena Le Sagen teoriaa vastaan. Sitä vastoin yleinen suhteellisuusteoria ei ole risti­riidassa sen kanssa, ettei tällaisia häiriöitä esiinny, sillä vaikka gravitaatio eteneekin valon­nopeudella, vuoro­vaikutuksella on myös nopeudesta riippuvia komponentteja, jotka lähes täsmälleen kumoavat nämä häiriöt"Onesimpleprinciple mallin mukaan kaiken taudtalla on liikettä/ energias joka läpäisee nökyvän maailmankaikkeuden hyvin nopeasti!

laajenevat tihentymät myös luonnollisesti työntävät toinen toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 17.10.2014 19:29    Post subject: Reply with quote

"Vaikka valtavirran tiedeyhteisö ei pidä teoriaa uskottavana, valtavirran ulkopuolella ilmaantuu toisinaan yhä yrityksiä selittää gravitaatio sen mukaisesti. Sellaista teorioita ovat yrittäneet luoda esimerkiksi Radzievskii ja Kagalnikova (1960),[61]Shneiderov (1961),[62] Buonomano ja Engels (1976),[63] Adamut (1982),[64] Jaakkola (1996),[65], Tom Van Flandern (1999),[66]ja Edwards (2007)[67]"


Tuskin kukaan noista käyttää teorioissaan koko ajan laajenevia atomien ytimiä jotka kierrättävät koko ajan räjähtävää liikettä / energiaa?

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 18.10.2014 10:14    Post subject: Reply with quote

"PoincaréHenri PoincaréHenri Poincaré esitti vuonna 1908 merkittävän arvostelun, joka osittain perustui Darwinin laskelmiin.[42] Hän päätteli, että vetovoima on verrannollinen lausekkeeseen , missä S on maan molekulaarinen pinta-ala, v hiukkasten nopeus ja ρ väliaineen tiheys. Laplacen tavoin hän päätyi siihen, että jotta veto­voima olisi verrannollinen kappaleen massaan, S voi olla enintään yksi kymmenes­miljoonas­osa Maan pinta-alasta. Toisaalta väliaineen vastus on verrannollinen lausekkeeseen Sρv, ja sen vuoksi vastuksen ja vetovoiman suhde on kääntäen verrannollinen lausekkeeseen Sv. Saadakseen vastuksen tarpeeksi pieneksi Poincaré laski, että hiukkasten nopeuden v olisi oltava vähintään 24 · 10 ( potenssiin )17 kertaa valon nopeus."

.

Ja minä siis osaan kertoa mistä kaiken taustan äärimmäisen paljon valia nopeampi liike on peräisin ja miksi se liikkuu niin äärimmäisen nopealla vauhdilla!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 18.10.2014 10:17    Post subject: Reply with quote

"Kun täten on olemassa alarajat suureille Sv ja v ja yläraja pinta-alalle S, voidaan näiden avulla laskea, että törmäyksissä syntyvä lämpömäärä olisi verrannollinen lausekkeeseen Sρv3. Lasku osoittaa, että Maan lämpötilan tulisi nousta 1026 celsiusasteta sekunnissa."

.

Vaan eipä sen koko ajan räjähtävän / laajenevan Maapallon lämpötila mihinkään nouse, koska se koostuu koko ajan räjähtävistä atomien ytimistä jotka kierrättävät koko ajan räjähtävää liikettä / energiaa!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 18.10.2014 10:22    Post subject: Reply with quote

"Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena. Poincaré analysoi myös Tommasinan ja Lorentzin aaltomalleja todeten, että niihin liittyi sama ongelma kuin hiukkasmalliin. Jotta väliaineen vastus olisi tarpeeksi pieni, aaltojen nopeuden olisi oltava valon nopeutta suurempi, ja silti olisi sama lämpöön liittyvä ongelma. Kuvailtuaan mallin, jonka mukaan energia poistuu toisenlaisena säteilynä, hän päätyi toteamukseen: "Sellaisia ovat moni­mutkaiset hypoteesit, joihin päädytään, jos Le Sagen teoria yritetään pitää uskottavana.""

Eihän se koko ajan laajeneva liike / energia työnny ulos laajenevasta aineesta, koska laajenevat atomien ytimet kierrättävät sitä keskenään koko ajan. Toki pieni osa työntyy ulos laajenevasta aineesta!

Ja kaiken tausta liike / energia siis kiihdyttää laajenemista koko ajan!

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 18.10.2014 10:37    Post subject: Reply with quote

"Hän totesi myös, että jos Lorentzin mallissa absorboitunut energia muuttuisi kokonaan lämmöksi, Maan lämpö­tila nousisi 1013 astetta sekunnissa. Poincaré käsitteli Le Sagen teoriaa edelleen 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa esittämänsä "uuden dynamiikan" yhteydessä, jossa hän myös tunnisti suhteellisuus­peri­aatteen. Hiukkasteorian osalta hän huomautti, että "on vaikea kuvitella törmäys­lakia, joka olisi sopusoinnussa suhteellisuus­peri­aatteen kanssa", ja vastukseen ja kuumenemiseen liittyvät ongelmat pysyivät."

Poincaren lähtökohta on jo alunperin virheelinen!

Hän olettaa että aine pysyy jonkun maagisen sidosvoiman avulla saman kokoisena jota se ei todellakaan tee!

On vaikeaa kuvitella sitä miksi Poincare ei ymmärtänyt mitä suhteellisuus oikeasti on!

Olisi mielenkiintoista nähdä hänen ilmeensä jos saisin kertoa hänelle että hän todisti jo omana aikanaan omalla matematiikallaan että atomien ytimet laajenevst koko sjan ja kierrättävät laajenevaa liikettä / energiaa keskenään koko ajan!
EternalLove
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 19.10.2014 7:08    Post subject: Reply with quote

Luet nyt historiallista tekstiä!

 Käytä siihen aikaa. Lue, mieti, lue, ajattele ja lue vielä ainakin yhden kerran ja päädyt lopulta samaan mihin minä päädyin jo monta aikaa sitten! Alkuräjähdysteorian kannattajat uskovat laajenevan avaruuden olemassa oloon! 

 Kukaan ei kuitenkaan kykene kertomaan mikä saa laajenevan avaruuden laajenemaan, eikä sitä miten se sen tekee!  Kukaan ei kykene kertomaan mitä laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun se laajenee!  

Kukaan ei osaa kertoa millainen systeemi laajeneva avaruus itse on! Onesimpleprinciple malli kykenee kertomaan miten näkyvän maailmankaikkeuden muodostavat tihentymät laajenevat koko ajan kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen joka on ikuinen ja ääretön tila joka on ei yhtään mitään!  

Jokainen systeemi / tihentymä sisältää liikettä joka on aina työntävää voimaa! Tällä sisäisellä liikkeellään / työntävällä voimallaan laajeneva systeemi / tihentymä kykenee hidastamaan ulkoapäin työntyvän liikkeen / energian / työntävän voiman vauhtia ja saamaan osan ulkoapäin työntyvästä liikkeestä omaksi sisäiseksi liikkeekseen ja sitä se kykenee käyttämään samaan asiaan ja saamaan koko ajan lisää itselleen liikettä / energiaa joka sen sisäisenä liikkeenä on kohteen sisäistä työntävää voimaa / painetta joka saa tihentymän laajenemaan isommalle ja isommalle alueelle!  

Tihentymä siis itse koostuu vielä pienemmistä tihentymistä jotka kierrättävät ikuista liikettä vastaavalla tavalla ja näin tihentymän sisäinen liike / paine saa systeemissä olevan asian haajantumaan isommalle ja isommalle alueelle työntävän voiman avulla! Mitä isommalle alueelle kohteen laajeneva liike hajaantuu, sitä enemmän kaiken taustan liikettä sen läpi työntyy ja sitä enemmän se sitä sen takia saa omaksi sisäiseksi liikkeekseen / energiakseen / työntäväksi voimakseen! 

Eli kaiken taustan liikkeen muodostavat tihentymät eivät enää laajene samassa suhteessa kuin näkyvän maailmankaikkeuden muodostavat laajenevat tihentymät!  Näin Onesimpleprinciple malli kykenee kertomaan miten ja miksi laajenevat tihentymät laajenevat ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen ja koska osa sisäisestä liikkeestä ohjautuu ulos laajenevasta tihentymästä, toimii tuo laajeneva liike / energia työntävänä voimana jolla laajeneva tihentymä kykenee työntämään muita vastaavia laajenevia tihentymiä pois päin itsestään! 

Joten Onesimpleprinciple malli kykenee kyykyttämään alkuräjähdysteorian kannattajia mennen tullen, koska Onehsimpleprinciple malli kertoo mikä saa laajenevat tihentymät laajenemaan ja sen mitä laajeneville tihentymille tapahtuu silloin kun ne laajenevat! Ne ovat yksinkertaisia kysymyksiä, mutta näihin kysymyksiin eivät laajenevaan avaruuteen uskovat kykene vastaamaan koska he eivät kykene kertomaan mitään siitä mitä laajenevalle avaruudelle itselleen tapahtuu silloin kun se laajenee!

 He eivät kerro mitään siitä mikä saa laajenevan avaruuden laajenemaan, eikä siitä miten se sen tekee!  Mitä on se pimeä energia joka saa muka laajenevan avaruuden laajenemaan ja miten se vuorovaikuttaa laajenevan avaruuden kanssa? Jokainen joka pohtii tätä asiaa ajatuksella, huomaa pian että laajeneva avaruus on vastaava käsite kuin mitä jumalat ovat!  

Rakkautta
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 18.03.2015 9:11    Post subject: Reply with quote

Pidetäämpä oman aikansa todelliset jättiläiset esillä paremmin!

Ai ai, jos fatio tai le sage olisivat jo omana aikanaan oivaltaneet että aine koostuu laajenevista tihentymistä jotka kierrättävät laajenevaa liikettä / energiaa toistensa kanssa!

IkuistaKierrätystä
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
tulihevonenJoined: 03 Jan 2008
Posts: 102
Location: kotka

PostPosted: 29.04.2016 21:07    Post subject: Reply with quote

Mielenkiintoista pohdittavaa antaa tuo LeSagen teoria Smile
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 02.05.2016 22:29    Post subject: Reply with quote

tulihevonen wrote:
Mielenkiintoista pohdittavaa antaa tuo LeSagen teoria Smile


Totta. Minua kiehtovat varsinkin nuo laskelmat joiden mukaan aineen pitäisi kiehuataivaan tuuliin tai palaa tuhkaksi hyvin nopeasti jos Le Sagen mukaiset hiukkaset pommittaisivat Maapalloa.

Koko ajan laajenevasta liikkeestä / energiasta koostuvilla laajenevilla tihentymillä tuota ongelmaa ei ole.

Ne palavat / laajenevat / räjähtävät koko ajan muutenkin samassa suhteessa kuin niihin törmäävissä laajenevissa hiukkasissa oleva laajeneva liike / energia laajenee koko ajan.

Ps. Miten menee?

Smile
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 15.10.2016 16:59    Post subject: Reply with quote

Lawrence M. Krauss
Universumi tyhjyydestä

Sivu: 103

Voimme siten toivoa kvanttipainovoimaan liittyvän uuden fysiikan poistavan sellaisten virtuaalihiukkasten vaikutukset, jotka ovat olemassa "Plancin aikaa" lyhyemmän ajan. Jos otamme huomioon vain sellaisten virtuaalihiukkasten kasautuvat vaikutukset, joiden energia on enintään yhtä suuri kuin tämä raja sallii, saamme äärellisen arvion virtuaalihiukkasten tyhjyydelle antamalle energialle.
Tässä on kuitenkin ongelma. Arvio osoittautuu olevan noin 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 kertaa suurempi kuin universumin kaiken tunnetun aineen, myös pimeän aineen, energia!


"Jos atomin ja virtuaalihiukkasten energiatasojen välien laskemista pidetään koko fysiikan parhaana laskutoimituksena, tämä tyhjän avaruuden energian arvio - 120 kertalukua suurempi kuin universumin kaikkien muiden osien energia - on epäilemättä pahin. Jos tyhjän avaruuden energia olisi läheskään näin suuri, sen aiheuttama hylkimisvoima ( muistanet tyhjän avaruuden energian vastaavan kosmologista vakiota) , olisi riittävä räjäyttämään Maan saman tien. Lisäksi energia olisi ollut universumin alkuvaiheissa niin suuri, että kaikki näkemämme kappaleet olisivat sinkoutuneet erilleen toisistaan alkuräjähdyksen ensimmäisessä sekunnin murto-osassa eikä tähtiä, planeettoja tai ihmisiä olisi voinut koskaan muodostua."

Laskut siis osoittavat kerta toisensa jälkeen että kaikki aine / energia todellakin räjähtää eli laajenee koko ajan.

Tyypeillä ei vuan ole munaa hyväksyä asiaa!!!

Rakkautta
1038
Smile
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group