onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

If you want to perceive and understand how the universe work

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Scoop from Savo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2249

PostPosted: 23.09.2010 12:07    Post subject: If you want to perceive and understand how the universe work Reply with quote

If you want to perceive and understand how the universe actually works, you have to forget almost all of the things that the existing theories claim to be facts. Initially forget about pulling force, expanding space and curved space completely. These concepts are not understandable by humans, and never will be. They are similar concepts as the gods. We do not need dark matter or dark energy to explain any phenomenon.

According to The Big Bang theory, galactic clusters supposedly remain in the same area that supposedly expands while galactic clusters move further away from each other, move away from each other.

At one time it was claimed that the Earth stays in one place, but it does not.

Nowadays galactic clusters allegedly remain in one place, but they are persistent, and have never stayed.

Concentrated energy within the visible universe forms an energy field which moves as a whole to a certain direction and moved to that direction even before our substance and the substance of our time was born.

Light is generated from concentrated energy consisting of matter and the visible universe is moving concentrated energy formed by the energy field with the speed of light.

The whole energy field moves as a whole in a fixed shape which doesn’t get altered in any way.

Extremely small particles, even 1000 billion years old are encountered on occasion that seem to pass through concentrated energy formed by the energy of the universe through the field up to overnight. There is nothing strange if you are able to perceive the whole picture.

These absorb all the time and energy into quarks and particles such as photons. Thus all of the visible energy concentrations expand three-dimensionally.

Energy concentrations in visible universe forms an energy field that expands as a whole.

It pushes all the time "new" pre-existing condition that has nothing at all. State which does not expand.

All energy concentrations do not expand in the same proportion and that is why we see such an old light generally as redshifts.

Photons are relatively small particles of concentrated energy and they move quite a long distance. Simultaneously substance, such as the solar system is totally in different circumstances and thus the difference can be noticed in relation to the old light.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2249

PostPosted: 20.11.2010 15:01    Post subject: Same with finnish Reply with quote

Jos haluat hahmottaa ja ymmärtää miten maailmankaikkeus oikeasti toimii, sinun täytyy unohtaa lähes kaikki asiat joita nykyiset teoriat väittävät faktoiksi. Unohda vetävä voima, laajeneva tila ja kaareutuva tila aluksi kokonaan. Kyseisiä käsitteitä ihminen ei ymmärrä, eikä koskaan voi ymmärtää. Ne ovat vastaavia käsitteitä kuin jumalat ovat. Emme tarvitse pimeää ainetta tai pimeää energiaakaan minkään ilmiön selittämiseen.

Alkuräjähdysteorian mukaan galaksijoukot muka pysyvät suht samalla alueella tilassa joka muka laajenee, jolloin galaksijoukot muka loittonevat toisistaan, liikkumatta toisistaan pois päin.

Aikoinaan väitettiin että Maapallo pysyy paikoillaan, mutta ei se pysy.

Nykyisin väitetään että galaksijoukot pysyvät muka suht paikoillaan, mutta eivät ne pysy, eivätkä ole koskaan pysyneet.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät muodostavat energiakentän joka liikkuu kokonaisuuteena tiettyyn suuntaan ja liikkui siihen suuntaan jo ennen kuin meidän aine ja meidän aineemme aika syntyi.

Valo syntyy näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymistä koostuvasta aineesta ja liikkuu näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostamassa energiakentässä valonnopeudella.

Koko energiakenttä kokonaisuutena liikkuu ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Vastaan tulee jopa 1000 miljardia vuotta vanhoja erittäin pieniä hiukkasia, jotka humahtavat näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostaman energiakentän läpi jopa yhdessä hetkessä. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos kykenee hahmottamaan kokonaisuuden.

Niistä absorboituu koko ajan lisää energiaa kvarkkeihin ja hiukkasiin kuten fotoneihin. Näin kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät laajenevat kolmiulotteisesti.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostama energiakenttä laajenee yhtenä kokonaisuutena.

Se työntyy koko ajan "uuteen" jo olemassa olevaan tilaan joka on ei yhtään mitään. Tilaan joka ei laajene.

Kaikki energiatihentymät eivät laajene aivan samassa suhteessa ja siksi havaitsemme esim. vanhan valon yleisesti punasiirtyneenä.

Fotonit ovat melko pieniä energiatihentymiä ja ne liikkuvat melko pitkän matkan. Saman aikaisesti aine esim. Aurinkokunnassa on aivan erilaisissa olosuhteissa ja näin eron voi huomata suhteessa vanhaan valoon.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2249

PostPosted: 20.11.2010 15:02    Post subject: Not yet with finnish Reply with quote

Later with english.

Tässä tekstissä Energia = kaikki se konkreettinen asia joka on olemassa. Mitään muuta ei ole olemassa. On vain energiasta muodostuvia tihentymiä joita voidaan kutsua energiatihentymiksi. Energiatihentymien tilavuus ja tiheys vaihtelee ikuisessa tilassa joka ei ole yhtään mitään. Energiatihentymällä voi olla varaus tai sitten ei. Varaus on ja se säilyyy jos tihentymä säteilee itseään aaltoina joissa energiaa on riittävän tiheästi. Asiasta enemmän sivuillani.

Energia on ikuista.

Aine ei ole ikuista.

On olemassa vain yhtä ja samaa asiaa joka on jakaantunut erillisiksi tihentymiksi. Tätä yhtä ja samaa asiaa voidaan kutsua energiaksi.

Aine syntyy ikuisista energiatihentymistä.

Aineessa on vain ja ainoastaan erillisiä energiatihentymiä.

Kvarkeissa tätä asiaa on tiheämmin kuin kvarkkien ulkopuolella.

Tätä yhtä ja samaa asiaa liikkuu kvarkkeja kohti erillisinä vielä pienempinä tihentyminä ja kun ne liikkuvat kvarkkien läpi, niistä takertuu sitä mistä ne koostuvat kvarkkeihin samalla tavalla kuin kalaparvesta takertuu kaloja kalaverkkoon.

Kvarkit ovat pallomaisia tihentymiä jotka toimivat kuin kalaverkot.

Kvarkin läpi liikkuvan energiatihentymän keskusta ei takerru kvarkin energiaan, koska se on niin pieni, tiheä ja massiivinen.

Se osa mikä energiatihentymästä takertuu kvarkkiin, lisää kvarkin energiaa ja toimii jatkossa osana energiaverkostoa joka toimii kuin pallomainen kalaverkko ja näin kvarkkiin takertuu koko ajan lisää energiaa.


Aine ei muutu energiaksi.

Aine koostuu energiatihentymistä jotka muuttuvat vähemmän tiheäksi energiaksi, samalla kun niihin latautuu langattomasti lisää sähköä eli energiaa, jonka seurauksena kvarkit eli kyseiset energiatihentymät laajenevat.

Atomit käyttävät tätä energiaansa koko historiansa ajan, ladaten sitä itselleen koko ajan lisää langattomasti.

Saman aikaisesti nämä laajenevat energiatihentymät säteilevät energiaansa aaltoina joilla kontrolloivat toistensa paikkaa ja tönivät samalla toisiaan pois päin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Ulkoapäin kohti energiatihentymää tuleva energia aiheuttaa ulkoisen paineen, jonka takia energiatihentymästä puristuu ulos energiaa aaltoina. Nämä aallot saavat aikaan ulkoisen paineen niihin energiatihentymiin joihin ne törmäävät jne.

Ajan eli entropian kanssa energiatihentymien energia vaihtuu kokonaan.

Sama atomi, eri energia.

Sama järvi, eri vesi.

Tämän lisäksi on tärkeää ymmärtää näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien LIIKE "uuteen" jo olemassa olevaan tilaan. Ja se miten nopeaa tuo liike on. Yhdessä hetkessä kokonaan pois siltä alueelta jos näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät ovat ja seuraavassa hetkessä pois siltä alueelta jonne juuri siirryimme jne.

"Uuteen" jo olemassa olevaan tilaan joka on ei yhtään mitään. Tilaan joka ei muutu millään tavalla. Tilaan joka ei laajene tai kaareudu.

Tuo liike jota ei aikaisemmin ole ymmärretty, on niin nopeaa että vastaan tulevat äärimmäisen pienet hiukkaset humahtavat näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä. Matkan aikana niistä absorboituu eli takertuu energiaa kvarkkeihin ja hiukkasiin kuten fotoneihin.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät ovat peräisin näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevista energiatihentymistä joissa jokaisessa on enemmän energiaa kuin näkyvässä maailmankaikkeudessa on yhteensä.

Ne räjähtävät ja säteilevät energia-aaltoja joilla on galaksien luonne.

Mitä enemmän näiden kohteiden takaa sivuilta pääsee työntävää energiaa meitä kohti, sitä nopeammin kohtaamme vastaan tulevaa energiaa ja sitä nopeammin kaikki laajenee.

Näin voimme kuvailla miten ja miksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät laajenevat ulos päin jo olemassa olevaan tilaan. Ja myös sen miksi laajeneminen on kiihtyvää.


Ja siksi voimme kehittää tieteellisiä kokeita joiden avulla kyseiset väitteet voidaan todistaa tieteellisesti joko oikeiksi tai vääriksi.

Aine syntyi energiatihentymistä jotka liikkuivat jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan jo ennen kuin niistä syntyi ainetta. Uuden aineen aika syntyi silloin kun uusi aine itse syntyi. Näin meidän aikamme on äärimmäisen hidas suhteessa kaiken näkyvän maailmankaikkeuden aineen / energian liikenopeuteen ikuisessa tilassa joka ei laajene.Tässä linkki tekstiin jossa kerron tieteellisestä kokeesta jonka avulla voimme todistaa kyseiset väitteet.


Energiatihentymästä ulos puristuvan pienemmän energiatihentymän liike perustuu isomman sisäiseen paineeseen eli siihen että energiaa räjähtää eli muuttuu vähemmän tiheäksi, jolloin kyseisen energiatihentymän energia ei sovi olemaan saman kokoisella alueella ja sitä työntyy pois päin energiatihentymän keskustasta pieninä energiatihentyminä.

Energiatihentymän vauhti tai liikerata muuttuu vain ja ainoastaan silloin kun energiatihentymän energiaa muuttuu joltakin puolelta nopeammin vähemmän tiheäksi kuin toiselta puolelta.

.

Ps. Haluaako joku kuvailla miten ja miksi tila laajenee?

Tai kertoa mistä laajeneva tila koostuu?

Jos ei voi kuvailla miten ja miksi tila laajenee tai miksi tila kaareutuu, miten voi kehittää tieteellisen kokeen jonka avulla kyseiset käsitteet voidaan todistaa tieteellisesti?Ajatellaan lentokone joka liikkuu vaikkapa kymmenen kertaa nopeammin kuin ääni.

Nyt lentokoneen sisällä taaksen päin liikkuva ääni liikkuu nopeammin lentokoneen mukana eteenpäin, kuin taaksepäin.

Lentokone kuljettaa ääntä kymmenen kertaa nopeammin eteenpäin, kuin mitä ääni etenee lentokoneen takaa osaa kohti.

Lentokoneen sisällä oleva ilma muodostaa energiakentän joka liikkuu lentokoneen mukana eteenpäin nopeammin kuin kyseisessä ilmassa liikkuva ääni liikkuu taaksepäin ja näin lentokone kuljettaa ääntä mukanaan nopeammin kuin se liikkuu taaksepäin.

Vastaavalla tavalla näkyvän maailmankaikkeuden enegiatihentymien muodostama energiakenttä kuljettaa valoa paljon nopeammin eteenpäin, kuin valo liikkuu sitä aluetta kohti josta olemme työntymässä /loittonemassa pois päin.

Ei tämän pitäisi olla liian vaikea asia ymmärtää.


Jos mietimme tuon lentokoneen mukana liikkuvaa ääntä, ymmärrämme että ääni syntyy energiatihentymistä jotka jo liikkuvat jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan.

vastaavalla tavalla näkyvän maailmankaikkeuden valo syntyy ja on syntynyt koko näkyvän maailmankaikkeuden olemassa olon ajan energiatihentymistä jotka jo liikkuvat ja liikkuivat, ennen kuin ensimmäinen valo syntyi, jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Scoop from Savo All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group