onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Supergalaksijoukot ja kaksoisrakokoe

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2097

PostPosted: 14.08.2008 8:20    Post subject: Supergalaksijoukot ja kaksoisrakokoe Reply with quote

Kun kehitin ajatustani siitä miten maailmankaikkeus toimii ja sovelsin keksimääni yhtä yksinkertaista periaatetta erilaisiin ilmiöihin tiede.fi sivuilla, avasin jokaiselle ilmiölle oman aiheen. Mielestäni se oli täysin perusteltua, mutta joidenkin tyhjän päiväisten kirjoittelijoiden mielestä minun olisi pitänyt pysyä yhdessä ja samassa aiheessa jonne eri aiheet olisivat sitten ajan kanssa hukkuneet. En ole viime aikoina aktiivisesti pyrkinyt soveltamaan ajatustani eri ilmiöihin, mutta aika ajoin uusia oivallluksia tuntuu tulevan aivan omia aikojaan. Edellinen oli Tuli aihe ja nyt tämä

Kaksoisrakokoe ja supergalaksijoukot


Tuli tuossa eilen mieleen jo aikaisemmin oivaltamin looginen ajatus joka liittyy kaksoisrakokokeeseen ja supergalaksijoukkoihin.

Ajatukseni mukaan supergalaksijoukkojen galaksiryhmien galaksit saattavat olla peräisin eri energiakeskittymistä jotka sijaitsevat todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Ajatellaampa esim. fotoneja jotka ovat matkanneet galaksinsa ulkopuolle ja ovat peräisin eri taähdistä. Jossakin todella kaukana galaksin ulkopuolella fotonien liikeratojen leikatessa toisensa, saavat laajenvat fotonit toisensa räjähtämään energiaansa toisiaan kohti ja nyt niiden liikerata muuttuu suht samaksi ja näin syntyy fotonipari jne. Näin ajan kanssa syntyy fotoniryhmiä ja kenties superfotonijoukkoja.


Kaksoisrakokeessa voisi ehkä ajatella tapahtuvan samanlainen ilmiö, vaikkakin matka on aivan eri luokkaa. Jos fotonien rata risteää jyrkästi, eivät fotonit saa toisiaan ohjautumaan kohti samaa aluetta herkässä ilmaisimessa, mutta silti ne vaikuttavat toistensa rataan jonkun verran.

Herkkää ilmaisinta kohti virtaa fotoneja selvästi tiheämpinä virtoina joillekin alueille ja kun ajattelee että fotoni joka liikkuu loivasti tuollaista virtaa kohti, samalla kun etenee myös itse kohti herkkää ilmaisinta, niin silloin tuo energiavirtaa ikäänkuin tempaa suht samaan suntaan etenevän laajenevan fotonin.

Tämä tarkemmin siksi että fotonivirrasta kohti loivasti fotonivirtaa kohti tuleva energia saa fotonin räjähtämään enemmän energiaansa kohti fotonivirtaa, jolloin yksittäisen fotonin liikerata muuttuu fotonivirran suuntaiseksi jne.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group